Arkadaşlar size sistem özelliklerimi vericem.Hangi ekran kartını tercih etmemi söylerseniz sevinirim.
AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4000+
2.09 GHz , 2,12 GB RAM
Ayrıca Microsoft Windows XP Professional Versiyon 2002 Service Pack 3 yüklü.
Arkadaşlar bilgisayarımın başka özelliklerini isterseniz veririm.Ekran kartı Anakarta takılacağı için fiyat yönünden endişem yok.Nvidia mı Ati mi almalıyım?Hangi seri,hangi ekran kartı daha uygun olur?SAYGILARIMLA(Fiyatı önemli değil.Bilgisayarımın özelliklerine göre uygun olursa sevinirim)
Hangi ekran kartını tercih etmeliyim?
Arkadaşlar konumla ilgilenirseniz sevinirim.SAYGILARIMLA...
HD 4870 veya x2
4850 iceq 4
gtx 260
ana kartınızın yada şu anki ekran kartınızın modelini verirseniz ona göre öneri yalım
evet @ahmet79 haklı şuanki ekran kartınız , psu güçünüzü ve anakart modelinizi de belirtirseniz , yardımcı olabiliriz.
by_recepHD 4870 veya x2Darboğaz yapar onlar.
4850 iceq 4
gtx
Şu anki ekran kartım ATI Radeon X1200 series-256 mb(Anakart ile toplam 700 mb görünüyor)Ana karta gelince tam olarak bilmiyorum ama şu:AMD 690G/690V Chipset based.Ne almalıyım?...Saygılarımla...
abi ben de bi bilgisayrcı olarak bi tavisiye de bulunam sana nvdia geforce 9800 yaklşaşık 8 tane taktım bugune kadar manyak bı ekran kartı dıyebilirimm
Arkadaşlar hepinize yorumlarınızdan dolayı teşşekkür ediyorum.SAYGILARIMLA...
by_recepHD 4870 veya x2hd4870 x2 dar Boğz yapar bence amd 4000 de :S
4850 iceq 4
gtx
Sevgili Netwampiri arkadaşım.Bende dediğine katılıyorum fakat hangi ekran kartını almamı söylersin.
karar veremiorum.Benim bilgisayarımda ekran kartı anakarta takıldığı için boarda gerek yok.O yüzden fiyat endişem de yok.Önerilerini bekliyorum.Özellikle gta 4,crysis gibi yeni nesil oyunları çooook iyi çalıştırmasını istiyorum.Herkesten öneriler bekliyorum.SAYGILARIMLA