pluss mı 0.48a mı shareaza mı yada başka varsa...?
hangisini kullanırsak daha iyidir?
mod kullanmanın faydası var mıdır?
tavsiyeleriniz nelerdir?
teşekkürler şimdiden...
Hangi Emule.?
bir emule sever olarak hepsini denedim indirme hızı senin bağlantı hızın ayarların düşük yada yüksek ID almanla alakalı da bir durum ben şu an eMule v0.48a kullanıyorum [MorphXT]ama donkey serverlar kapandıktan sonra tadı kaçtı biraz
ben bu programı kullanmak istiyorum şu an kotalı değiliz
ama hangi sürümünde ne farkları var bu emulenin onu bilmiyorum. hangisini yukliim? 0.48a ile plus arasında ne fark var.?
emule'ün en güncel sürümü 0.48a..
Emule Plus ise Emule'ün daha özel ve hızlı versiyonu diye geçiyor..Emule'ün kendi sitesinde plus yok en azından..
EMULE PLUS Rehberi
Yeni özellik olarak server listeleri yenilenmiş ve daha çok server eklenmiş..İndirilen dosyaların geldiği klasördeki hatalar giderilmiş..Programın bellek kullanımı bir önceki sürümünden daha da azaltılmış.. Arama motoru daha da güçlendirilmiş ve hatalı kodlar düzeltilmiş..
teşekkürler.. peki bağlantı ayarlarında kaynak sayıları nasıl olmalıdır.? (sabir sınır ve azami bağlantı) ?
değerler neye göre giriliyor ?
www.emuleturk.com buradan bütün yardımları alabilirsin.Yüksek ID Modem port ayarları hepsi var. Kolay gelsin
biliyorum orayı. benim sorduğum cvbı orda yok :(
http://www.emuleturk.com/Ayarlar/Ayarlar.htm
kolay gelsin
ben bukadar berbat bir program görmedim. Zahmetli ve sabır isteyen bir program. Ares kullanıyorum çok memnunum..
bir zamanlar kullanıyordum fakat rapidshare nin yaygınlaşmasıyla kullanmayı bıraktım. zahmetli ve sabır isteyen bir program arkadaşın dediği gibi