Her ikisinide oynuyorum ancak FIFA diyorum.Çünkü FIFA'da daha geniş lig kitlesi var,abana göre Menejer bölümü PES'den daha iyi,daha rahat.Ancak şunu8da söyliyim PES09 ve FIFA09'u oynadım gerçeklik bakımından PES, diğer bütün özellikleri bakımındanda FIFA diyorum...
Hangi futbol oyununu tercih ediyorsunuz??
- 1
- 2
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,056 mesaj
OP Yıllanmış Üye
132 mesaj
Her ikisinide oynuyorum ancak FIFA diyorum.Çünkü FIFA'da daha geniş lig kitlesi var,abana göre Menejer bölümü PES'den daha iyi,daha rahat.Ancak şunu8da söyliyim PES09 ve FIFA09'u oynadım gerçeklik bakımından PES, diğer bütün özellikleri bakımındanda FIFA diyorum...
bende bu konuda sana katılıyorum.. pes grafik açısından daha gerçekçi gibi dursada fifanın geniş bir lig kitlesi en büyük avantajı...
ayrıca pesin kupa modlarını beğenmedim
fifada kendi kupanı yaratma avantajı daha güzel organizasyonlar yapmayı sağlaması pese nazaran daha iyi bir durumda..
Yıllanmış Üye
2,260 mesaj
bende bu konuda sana katılıyorum.. pes grafik açısından daha gerçekçi gibi dursada fifanın geniş bir lig kitlesi en büyük avantajı...
ayrıca pesin kupa modlarını beğenmedim
fifada kendi kupanı yaratma avantajı daha güzel organizasyonlar yapmayı sağlaması pese nazaran daha iyi bir durumda..
ikinizede katılıyom ama grafik açısından aynı gibiler
Arkadaşlar bildiğiniz gibi ezeli rekabet son sürat devam ediyor.. Ama bu sene sanki rekabet biraz daha kızışmış ve aradaki puan farkı azalmış gibi.. PC versiyonlarından hangi oyunu tercih edersiniz???her ikiside seçeneği niye yok ben ikisinide oynuyorum.kardeş kardeş geçinip gidiyoruz
OP Yıllanmış Üye
132 mesaj
ya bende de her ikisi yer alıyor...
ama ben daha çok fifayı tercih ediyorum kardeşim ise pes oynuyor...
- 1
- 2