Arkadaşlar bildiğiniz gibi ezeli rekabet son sürat devam ediyor.. Ama bu sene sanki rekabet biraz daha kızışmış ve aradaki puan farkı azalmış gibi.. PC versiyonlarından hangi oyunu tercih edersiniz???
Hangi futbol oyununu tercih ediyorsunuz??
- 1
- 2
hiç biri. adam gibi futbol deneyimi yaşayamadım hala. 2015 de adam gibi bişeyler çıkar heralde.
Bende Fifa taraftarıyım ama son versiyonlarla bayağı bir iddalı girdiler...
pc de pes10 konsol konusu için birşey diyemem
? sevmişmiydin fifa 9 u !
ben iğrenmiştim.
fıfa 2010 konsollarda süper ama pc için sorduğuna göre pc de tam bir çöplük oyun orjinal aldığımdan oyun böyle çıkınca sinirlerim bozuluyor daha oynama fırsatım olmadı ama Pes 2010 diyorum.
Konsolda FIFA PC'de PES.
FIFA PC'ye de konsoldaki gibi çıksa keşke...
Ama o zaman bir sistem katledicisi olurdu.
psychonaut968 noktayı koymuş. pc, aynı zamanda xbox 360 sahibi bi insan olarak katılıyorum,
konsolda fifa, pcde pes
bende fifa serisinden yanayım... pc de Fifanın oynanabilirliği daha iyi bence ama grafik konusunda Pes daha güzel olsa da Fifa bence daha güzel.. Ben 2 sinide oyunuyorum ,,, Kardeşim PES ci , ben se Fifa cıyım.. Pesteki en büyük sorun bence adam kontrolünde yatıyor... Fifada futboculara hakim olma ve istegin hareketleri yapma mekanizması daha güzel işliyor gibi..
hayırda fifa 9 un grafiklerini nasıl beğendiniz yha ?
pes ve fifa severler aynı...
pesin en kötü dez avantajı ingiltere ve almanya gibi dev liglerin lisansına sahip olmamaması bence
fifa bu konuda pese göre çok üstün ve çok geniş bir lig grubuna hitap ediyor...
pesin avantajı şampiyonlar ligi ve uefa liginin lisanslarıına sahip olması olsada
fifa da dünya kupası ve avrupa şampiyonası lisanslarına sahip...
kim ne derse desin ben fifacıyım...
fifa yıda pesi de sevmiyorum ben.
fifa 07'den itibaren bence çöküşe geçti.
Bazıları bunu oyun gerçeğe çok yaklaştı diyo yorumluyo ama bence gerçekten aşırı zorlaştı nerdeyse ceza sahası dışından gol atılamıyordu(frikikler hariç).Pes ise kendini özellikle 09 ve 10 da çok geliştirdi eskiden fifa hayranıydım şimdi ise pesteki görüntü kalitesi ve oyunun bir takım özellikleri pes'i daha ön plana çıkarıyor.Birde pes'in fifa ya nazaran daha az sistem gereksinimi istemesi var tabii ki :)
- 1
- 2