Siz olsanız her şeyiyle hangi GTA oyununu seçerdiniz ?
Hangi GTA ?
- 1
- 2
San andreas :) Verdiği özgürlük,Uçak kullanma imkanı,Dağ tepe olması vs. özellikleri yüzünden Asla gta 4e değişmem :D Gta4ün bi grafikleri gelişmiş ama,Bazen grafik herşey değildir,Mesela sırf Uçak süremiyorum diye gta4ten nefret ediyorum ben..
Amerikada nasil Dag Tepe olsun? gece Times meydanının gerçekciligi reklam panolari,taksiye müşteri olarak binme,yoldaki insanlarin farklı farklı kıyafetleri olmasi, içki içtiginde sarhoş olunmasi ve polislerin sarhoş oldugunda seni kovalamasi San Andreasta yok roket alıyosun ucuyosun saçma sapan hileler kötü grafikler hikaye bakımından iyi ama herşey hikaye degildir:)
gta 4 e o araba modunu atıcam dayıyacam very high a
nefes alsın yeter kısacası :)
Hayde indircektim şu anda indirmeme kararı aldım oyunu ilk çıktığında indirmiştim tabi HD5450 kartla low da oynadıgım için beğenmemiştim fakat 6770 ile oynanılan videolara baktım gayet guzel grafikleri var.Ama karakterin saçma sapan bi koşma türü var bide oyuncak gibimi desem ne desem oyle bişey olmuş bana gta4mu san andreasmı deseniz %100san andreas derim belkide 4 u oynamadıgım içinde olabilir.
Bence hikaye yönünden sanandreas mükemmel gta iv de pek bilgim yok pc de yüklü açılmıyor :D
Tabi ki san andreas çok hoşuma gitmişti ilk oynadığımda
san andreas düşük donanıma iyi gidiyor gta 4 ü son ayara daya bir oyna sonra başka gta oynamassınız
Uçak kullanılıyo hatta ben uçağın arka tarafını kırdım döne döne düştük
Oyunları dönemine göre kıyaslaslarsak gta san andreas daha özgürsün çünkü :)
Ve Gta IV map i bence çok küçük çok sıkılıyorum oyunu bitirince.
Uçak kullanılıyo hatta ben uçağın arka tarafını kırdım döne döne düştükTam olarak hatırlamıyorum unutmuşum ama bi keresinde GTA VI'ü internet Cafe'de oynamıştım yanılmıyosam multiplayer modda ark.larla görev yaparken helikopter kullanılıyodu ha uçak ha helikopter :DOyunları dönemine göre kıyaslaslarsak gta san andreas daha özgürsün çünkü :)
Ve Gta IV map i bence çok küçük çok sıkılıyorum oyunu bitirince.
Kınaşlı NFS porsche 2000 varsa sende gel 3 lü çevirek oyunu
Hakanı fena ektim oyunda
- 1
- 2