arkadaşlar harici hdd alacam ve iki şık arasında kararsız kaldım görüşlerinizi ve yardımlarını rica ediyorum...
1)MAXTOR ONETOUCH 4 MINI 160 GB 2,5´´
2)PHILIPS SPD5230CC/00 160 GB 2,5´´
ilginiz için şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar harici hdd alacam ve iki şık arasında kararsız kaldım görüşlerinizi ve yardımlarını rica ediyorum...
1)MAXTOR ONETOUCH 4 MINI 160 GB 2,5´´
2)PHILIPS SPD5230CC/00 160 GB 2,5´´
ilginiz için şimdiden teşekkürler...
Her ikisinin özellikleri de aynı. Fakat doğrudan hard disk üreticisi olan Maxtor'u tercih etmenizi öneririm.
tuncabHer ikisinin özellikleri de aynı. Fakat doğrudan hard disk üreticisi olan Maxtor'u tercih etmenizi öneririm.haklısın kardeş bendede aynısı var
benimde tavsiyem odur hemde philips den ses siz dir memnun kalacağına eminim
makarnaWestern Digital ?evet.. wdnin taşınabilir ve e-sata lı versiyonunu alıp kullanmanız tavsiyemdir.. hem hızlıdır hemde kullanışlı ;)
Western Digital tabikide bu ikisinden iyidir, belki birazcık daha tuzlu olabilir(gerci oda cok fark etmez ole ucuk farklar yok) ama daha kaliteli olurlar. hızlı, sessiz ve gözede hitap eden ürünleri var...
WD kullanıyorum memnunum. 500GB'lık modelı tam sana göre. Fİyatı da 120-130 dolar gibi bir sey..
Borga-xWD kullanıyorum memnunum. 500GB'lık modelı tam sana göre. Fİyatı da 120-130 dolar gibi bir sey..bikaç hafta sonra bunun 1TB'lik modelini alıcam, şuan 250GB'lık olanı var ve ful doldu, onu alıp dosyaları oraya koyduktan sonrada satıcam elimdekini hemde icindekilerle uygun bi fiyata, alış-satış bölümüne koyarım[;]]
sana kesinlikle tavsiyem, internal veya external hdd lerde kesinlikle western digital olacaktir. bende bi tane 500 gb MyBook, 3 tane 250 gb'lık mypassport var. MyPassport'u kesinlikle oneririm, sessiz, hizli, kullanisli... pisman olmazsin..
arkaaslar sabit disklerdeki sata dedteğini anladım da.bu taşınabilir hddlerdeki sata desteği nasıl oluyor.usb den sata desteği olması münkünmü?çok merak ediyorum ona göre yeni bir taşınabilir hdd alacağım.ama bu sata kafamı karıstırdı?ayrıca 2.5 hdd ile 3.5''inçlik hdd arasında performans etkisi varmı?yoksa kapasite ilemi alakalı bir şey?