Arkadaşlar 3,5 inç harici HDD bakınıyorum ama arada kaldım.Şimdi bende WD hastalığı var ve WD nin tipi hoş duruyor.Aksine Seagate den genel anlamda midem bulandı ama bu ikisi arasında seagate daha avantajlı duruyor.Ürün yorumlarıda tamamen tezat... Sizce seçim hangisi olmalı.Aralarındaki fiyat farkı hiç mühim değil zaten 6-7 TL fark var.Acil önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
Hangi harici? WD v.s. Seagate
İkisi de güzel. Hangisini tercih edersen et. 1 sene önce sorsan seagate derdim, lakin WD çok yol katetti ve şu an birbirlerinden farkları yok.
bence seagate nitekim bende seagte 1 veya 1.5 tb extrreme olanını almayı dusunuyorum.
seagate: Ön Bellek : 32MB
wd:Ön Bellek : 16MB
bir düşün istersen
Bende bu iki marka arasında çok kalırım bu tarz tartışmalarda hep.. Bence en doğrusu bu iki marka arasından bakıp fiyat ve performans oranına göre daha avantajlı olanı seçmek..
ikisinide bence rahatlıkla alabilirsin misall;; Mercedes mi Bmw mi sen seç...
Arkadaşlar bende taşınabilir hard disc alma niyetindeyim fakat laptop'umda esata girişi olmadığından usb veya FireWire üzerinden kullanacağım, sanırım usb üzerinden kullanımda da önbellek farkı pek bi önemli değil.
Şuanda 1tb WesternDigital ve Seagate arasında gidip geliyorum. Netten kullanıcı yorumlarını okudum hepsi her markaya mutlaka bir kötü yan ve sorun bulmuş, elektronik ürünlerde de şans faktörü biraz önemli ve farklı bu tip sorunlarla karşılaşılabiliyor.
Sanırım Western firma olarak biraz daha kaliteli ürünleri var ama kullanıcı görüşü açısından ürüne bakmak çok önemli.
Western ve Seagate arasında ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz?
Birde FireWire özelliğinin olması Usb2.0'a göre fazladan performans farkı olurmu?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...