Arkadaşlar hangi indirme yazılımını kullanıyorsunuz?
Hangi indirme yazılımını kullanıyorsunuz?
Tabii ki Internet Download Manager.
İDM
Rapıdshare Den Dosya Indırdıgım Zaman Ise Rapıdshare Downloader
Firefox eklentisi olan downthemall!
İDMAN TABİ Kİİ ÇOĞU ZAMAN.............
Bu indirme programlarının hepsinde bir saçmalık, bir anlaşılmazlık var, linki yazıyorsun indirdi diyor bakıyorum 30kb bir veri ne puka yarıyor bu şimdi. İndirdiğimde oluyor ama bu anlaşılmaz şeyler ne böyle. Biz bu programları nereye şikayet edeceğiz. Adam bu programı icat ederken kendi her bi noktasını ezberliyor millette anlayacak sanıyor. Yok kardeşim bu indirme programları olsun diğerleri olsun illa bi sakatlığı ve içinden çıkılmaz bi durumu var, herkes programcı olmaz olmadığı gibi herkes çok iyi uzamanlaşacak diye bişey de yok, reklamlarını oraya buraya sokuşturmayı biliyorlar, ama hizmet anlayışı ahlak sıfır. ( sıfır 0 ) bildiğim ve takdir ettiğim programları sayayım, photoshop, mozilla veya opera, Google Chrome, xp .. birçoğu zor olabilir ancak zorluk başka saçmalık başka.. her neyse program değil yaptıkları problem.. İşime yarayacak kullanışlı olsa, yok illa bi trip yapacaklar. Kötü programları hekleme timi falanda olsa iyi olur. Zaten ne gereği var yaradılıştan sakatlar zaten. Zaten isimleride bi garip..
RapidShare Downloader nedir?
çok güzel gibi duran saçma bi program, üzerinde ihtisas yapılması lazım. hemde bu basit program için. Ekle diye bi yer var ekliyoruz, kayboluyor, bakıyorum eklediğim link hiçbiryerdende çıkmıyor. Yüklememe programı desek daha uygun olur, sanki rapid kötü bir marka gibi gelmeye başladı bana, o kadar dosya indirdim rapidden ama artık psikolojik olarak uyduruk bi izlenim yarattı bende, zaten para ödemeden bedava üyelikle rapidden daha hızlı indiren sitelere var 3 - 5 katı daha hızlı.
garip bir program şu RapidShare Downloader simgesinden başka hiçbir varlığı yok birde dakkada bir yavaşlatıyor, sanırım bişeyler indirmeye başladı 10 tane şey eklemeye çalıştım nereye kayboldu şimdi bunlar yok. Şu salak rapid simgesinide programınıda siliyorum.
basit bir programada bu kadar sövdüm kelimelere yazık neyse...
en iyi özellik bazılarında tam indirecekken şununla indir diye seçenek olarak çıkıyor.
söylediklerim ekim 2009 tarihi itibarıyla geçerlidir.
veri trafik düzenleyici kullanıyorum cfosspeed ve firafox eklentilerini
jdownloader kullanıyorum
idm kullanalar , idm de jdownloader de ki gibi modeme reset atma var mı ?
Orbit
Internet Download Manager
Free Download Manager
bende yukardaki üçünün diğerlerinden daha kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. Şu birçok kişiyi ilgilendiriyordur bence, mesela resimleri flash animasyonları, internet sayfasını, pdf dosyasını indirmek istemiyorum..
istediklerim sadece sıkıştırılmış büyük dosyalar, müzik, video ve büyük sık kullandığımız indirdiğimiz dosyalardır. Bir linki indirme yöneticisine yazdığım zaman onu bunu indirmesini istemiyorum, bunu nasıl sağlarım, sadece dosya uzantılarını silmek yeter mi, başka ayarlar var mıdır?