merhaba , üniversitede bu sene yurtda değilde 1 arkadaş ile ayrı bir eve çıkacağız ve internetde almayı kararlaştırdık ama bu aşamada hangi internet sağlayıcısını tercih etmeliyiz ? ttnet,turknet,superonline hangi kampanyayı tavsiye edersiniz ??
normal telefon hattı + 1mbps sınırsız interneti almayı düşünüyoruz ama bundan daha avantajlı bir tarife varmı ? tvlerde ilk 1 yıl yari fiyatına yada ilk 3 ay ücretsiz v.s. ,, hangi tarifeyi önerirsiniz ??
hangi internet paketi ???
aynı dert bende de var :) ev telefonu bağlatmadan adsl olmuyor mu? oluyorsa nasıl onu merak ediyorum :) biraz senin konuya kaynadım ama kusura bakma aynı şeyi sormak için konu açmim dedim :)
Telefon bağlatmadan internet sadace Uydu Net' de mevcut diğerlerinde zorunlu.
Superonline olabilir. Oturacağınız bölge destekliyorsa Uydu Net seçin :)
superonline fiber alın :D
olmadı smile a kadar falan gideceğinize Ttnet alın.cebinizden verin huzurunuz kaçmasın :)
Eğer oturduğunuz yer fiber internet destekliyorsa Superonline Fiber İnternet alabilirsiniz. Siz 1 Mbps Limitsin İnternete 49 Lira vereceğinize Superonline da Fiber İnternet 10 Mbps Limitsiz 49 Lira verin daha mantıklı tek sorun oturduğunuz yerin alt yapısını Fiber İnterneti desteklemesi. Aşağıda yazacağım sitede Super Online Fiber İnternet ile ilgili detaylı bilgi mevcut :
TTNET'in sitesinede bakıp karşılaştırma yapabilirsiniz.
Sanırım ttnet yakında tarifeleri değiştirecek. Şu linki incele istersen.
[url=../konu/adsl-internet-hizi-artiyor_21777.html]https://www.chip.com.tr/konu/adsl-internet-hizi-artiyor_21777.html[/url]#