Arkadaşlar Şuanda Kaspersky Antivirüs Kullanıyorum.Sizce Yanında hangi internet securityi kullanmalıyım tavsiyelerliniszi bekliyorum
Hangi İnternet Security?
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj
kaspersky pure tavsiye ederim internet security den daha iyidir
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
641 mesaj
Kaspersky Antivirüs'ü uzun süreli kullanmayı düşünüyorsanız(lisansı varsa) yanına bir de Comodo Firewall'ı kurabilirsiniz.Ücretsiz olmasının yanında testlerde başarısını göstermiş bir firewaldır.
Testler:
Chip'te hakkında yazılan yorumlar:
NOT:Türkçe dil paketi ile Comodo'yu Türkçe olarak kullanabilirsiniz.(verdiğim linkte Atilla Sarıtaş tarafından upload edilmiş linki mevcuttur.)
Arkadaşlar Şuanda Kaspersky Antivirüs Kullanıyorum.Sizce Yanında hangi internet securityi kullanmalıyım tavsiyelerliniszisoru baştan hatalı,çünkü hem Antivirüs hem İnternet Security yazılımı bir arada kullanılamaz.Arkadaşlarda kalkmış size yanıt yazıyorlar??İnter.Sec. yazılımlarının içinde zaten Antivirüs var,dolayısıyla iki Antivirüs Siz de kilitlenme,donma,çakışma,...vb gibi sorunlar yaratır.Antivirüs yazılımının yanına: Firewall,HİPS,AntiLogger,AntiRootkit ,AntiSpyware,AntiMalware,Trojan Remover ..olabilir.Son Düzenleme: viking20 ~ 13 Eylül 2010 14:27
Aslında performans bakımından 2010'un yanında daha performanslı gibi gözüksede bu konuda sana katılıyorum.Ruhumu, beynimi okuyorsunZaten kaspersky'ın kendi sitesinde yayınladığı istatisliklere bakıcak olursak bencede en mantıklısı internet security 2011 =)
Pure'deki extra özellikleri alternatif yazılımlarla da elde edilebilir.