sizce hangisi daha iyi dicem ve neden ve hangisini veya hamgilerini kullanıyorsunuz?
klasik bi konu oldu amdmi nvidiamı intelmi amd mi gibi xD olsun
hangi internet tarayıcı (Browser)
Google Chrome ve Mozilla Firefox.Google Chrome hafif bir tarayıcı olduğundan,Mozilla'nın eklenti desteği.Google Chrome sayfayı anında yüklediğinden dolayı Mozilla yavaşmış gibi gözükebilir ama hızları neredeyse aynı.Ama Mozilla'nın bir dezavantajı var:Google Chrome'dan yavaş açılması ve fazla bellek tüketmesi.
IE 8 daha iyi be IE9 fena kasıyor.
Bence en iyisi IE 8 bir kere her siteye girdiğinde eklenti indirme problemin yok
Yaklaşık 4-5 yıldır Mozilla Firefox kullanmaktayım.
Ne var ki, son bir yıldır Firefox sık sık çöküyor.
Her yeni sürümde bu sorunu düzelteceklerini bekledim.
En osn 3.6.15 sürümünde de çökme yaşayınca kaldırdım.
Dünden bu tarafa Google Chrome kullanmaktayım.
Bir müddet bu tarayıcıyı deneyeceğim.
Internet explorer'i sevmedim.
Sebebi çok ağır çalışıyor olması.
Bazı internet sitelerine baplantı için 25-30 sn beklemek gerekiyor.
firefox çünkü o kadar eklentisi var ki;reklamları engelle kaynağı gör vsvsvs.tabii 22 martta çıkacak 4. sürümü daha bir güzel olacak:)
arkadaşlar bilgim biraz zayıftır hatalı yazarsam affedin.
şunu söylemek istiyorum,ben sayısız tarayıcı kurdum ama her seferinde bir müddet sonra"mozilla çöktü"uyarısı alarak tekrar kurmak zorunda kaldım.
IE9"a gelince şunu söyleyebilirim,burdaki arkadaşların galibe biraz muhalefet saplantısı var.Çünkü IE9 şu an hızdan uçuyor nerdeyse.inanın bana mozillanın neredeyse çok çok üstünde bir hıza sahip.Yanlız şunu söylemem gerekiyor,Wındows yasal değilse hızlı kullanamıyorsun ama etkinleştirildiğinde bu hızın farkına varacaksınız.
Şunuda belirtelim,herkes youtube vb. sitelerden video indirmek için program arar.internet üzerinden izlediğimiz bütün videoları IE9 (IE lerin bütün sürümlerinde) içerisinde bulabilirsiniz,ayrıca indirmenize gerek olmaz.Mozilla ve diğer tarayıcılarda bu kesik kesik oluyor veya hiç olmuyor.