Yuksek Lisans ogrencisiym hala.2 seneye kadar da ogratmen oluruz gibime geliyor.Eskiden surekli forumdaydım şimdi fırsat buldukca geliyorum.Olsun eksiklğimiz farkedilmiyor.Canavar gibi gencler var burda.
Hangi işle meşgulsünüz ve işinizden memnunmusunuz?
ufuksOlsun eksiklğimiz farkedilmiyor.neden böyle yazma gereği hissettin veya eksikliğinin farkedilip fark edilmediğini nerden hissettin
bilgisayar müh ögrencisiyim ögrenci olmaktan da gayet mutluyum
Devam edelim arkadaşlar....
boris1müzik stüdyosu işletiyorum.senın iş süpermiş tam bana göre
genelde amatör ve profesyonel rock,metal grupları geliyor.
kötü yanı,bazen çoluk çocuk geliyo kafa
ROCK FOREVER demek istiyorum
özel bir bankada çalışıyorum... zamanında çok istediğim idealimi gerçekleştirdim ama bıkmak üzereyim.
büyük ve özel bi şirkette danışma yım bukadar kim memnun bilmem ama ben memnun degilim
Borga-xyolun düşürse beklerim.boris1müzik stüdyosu işletiyorum.senın iş süpermiş tam bana göre
genelde amatör ve profesyonel rock,metal grupları geliyor.
kötü yanı,bazen çoluk çocuk geliyo kafa
ROCK FOREVER demek istiyorum
işletme mezunuyum ama bilgisayar çekiyor beni o yüzden de microsoft sertifika sınavlarına giriyorum bir yandanda iş arıyorum yani işsizim.3 sınav sonra MSCE 6 sınav sonra MSCE:S:M olacağım.bakalım sonra nolcak.şu anki halimden de tabiiki memnun değilim çünkü hala baba parası yiyorum :(
jeomaniaOnceden forumda donanım olsun başka konular olsun yardımcı olan arkadaş cok azdı.Bu forum 1 yıl once sinek avlıyordu.Bu bir gerçek.Bi konuya 3-5 cvp gelirdi o da 3 gun sonra.Bu kadar katılımcı nerdeeee?Şimdi ise bakıyorum sorunu olan bir kişiye canavar dediğim gencler anında onlarca cözüm buluyor.ufuksOlsun eksiklğimiz farkedilmiyor.neden böyle yazma gereği hissettin veya eksikliğinin farkedilip fark edilmediğini nerden hissettin
bu sorun pc üzerine olan diğer forumlardada var elimizden geldiği kadar arkadaşlara yardımcı oluyoruz
viking20yük.müh.im önemli kamu projelerinde görev aldım\çalıştım.Ben de ''bir dost'' arkadaşımıza katılıyorum,çok güzel ifade etmiş gerçekten.Bende Yüksek mühendislik düşünüyorum ama, ne gibi faydaları olacak bilemiyorum.Kendinizi tanıtmaya devam.
Son Düzenleme: ceryan67 ~ 27 Ağustos 2007 21:42
Ben de yazayım o zaman:
orta sona geçen, oks etkisine girmeye hazırlanan bir öğrenciyim
Chip Online yöneticileri de burdan bizlere kendilerini tanıtsalar çok iyi olur değilmi? Hemen hemen tanıyoruz ama, hangi alanlarda çalışıyorlar tam bilemiyoruz. Buyrun sevgili yöneticilerimiz....
kaldırım üstünde çok derin araştırma yapıyorum çok mutluyum
ahs_349kaldırım üstünde çok derin araştırma yapıyorum çokMalesef durum pek iç açıcı değil ama gayret etmek gerekir. Seni daha iyi tanımak isteriz ahs_349
Hangi işle meşgulsünüz ve işinizden memnun musunuz?
Devam edelim...
Öğrenciyim ama nefret ediyorum.OKS yüzünden bütün sene inek gibi çalıştım.Bundan sonrası daha zor.Lise hayatı gıcıktır biraz.Katlanacağız artık.
Merhaba
Öğrenciyim.Lise 2 ye geçtim.Çalışmaktan başka çare olmadığı için yapıcak bişey yok.Memnun veya menun olmamak gibi bir alternatif yok.Memnun olsakta olmasakta çalışmak zorundayız.Memnun değilim tabii ki de çalış çalış nereye kadar.black ın dediği gibi katlanmaktan başka çare yok..
Sefa AdakMerhabaÖğrenciyim.Lise 2 ye geçtim.Çalışmaktan başka çare olmadığı için yapıcak bişey yok.Memnun veya menun olmamak gibi bir alternatif yok.Memnun olsakta olmasakta çalışmak zorundayız.Memnun değilim tabii ki de çalış çalış nereye kadar.black ın dediği gibi katlanmaktan başka çare yok..
blackhawkmilan31Öğrenciyim ama nefret ediyorum.OKS yüzünden bütün sene inek gibi çalıştım.Bundan sonrası daha zor.Lise hayatı gıcıktır biraz.Katlanacağız artık.Malesef böyle arkadaşlar. Haklısınız bu siteminizde. Ama artık oyunu kuralına göre oynamak lazım. Başarılar size öğrenim hayatınızda...Son Düzenleme: ceryan67 ~ 05 Eylül 2007 10:02
Walla ben sıze bır sey söylıyımmı. Keşke sizin yaşlarınızda olsamda lise sıralarında otursam. İnsanın üstüne ne kadar çok sorumluluk binerse hayattan o kadar az zevk alırsınız. Kendimden biliyorum.. Tek derdiniz OKS olsun gerisi yalan...
blackhawkmilan31Öğrenciyim ama nefret ediyorum.OKS yüzünden bütün sene inek gibi çalıştım.Bundan sonrası daha zor.Lise hayatı gıcıktır biraz.Katlanacağız artık.Seni 1 sene geriden izliyorum. Büyük ihtiamlle benim senem de böyle geçecek.Borga-xWalla ben sıze bır sey söylıyımmı. Keşke sizin yaşlarınızda olsamda lise sıralarında otursam. İnsanın üstüne ne kadar çok sorumluluk binerse hayattan o kadar az zevk alırsınız. Kendimden biliyorum.. Tek derdiniz OKS olsun gerisi yalan...Katılıyorum. Ama şöyle de birşey var. OKS/ÖSS'ye girecek olan kişiler (en azından doğru düzgün bir yerlere girmek isteyenler) tüm senelerini okul-dershane-ev olarak geçiriyorlar. Yani sosyal yaşam diye birşey kalmıyor. Ondan sonra birden sosyalleşmek çarpabilir:))Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 05 Eylül 2007 10:16