bende bi reklam şirketinde grafiker olarak çalışıyorum. liseyi bitirdikten sonra üniversiteye gitmedim yaklaşık 7.5 senedir grafikerlikle uğraşıyorum.... ve işimden çok memnunum.....
Hangi işle meşgulsünüz ve işinizden memnunmusunuz?
Ben öğrenciyim bu sene lise 2'ye geçtim. 4 yıllık müfredattayım. ÖSS'ye 2 yıl var ama geçen sene başladı okul dershane gibi ders vermeye.
gümrük komisyoncusuyum..
aşırı stresli olması insanı yoruyor
Borga-xÖnemli olan lise ve üniv. zaten ne yaşayacaksanız burda yasıyorsunuz. Bunun kıymetını bilin arkadaşlar... Ne demek istediğimi üniv. bitince alıcaksınız...Çok doğru söylemiş Borga-x. Lisede arkadaşlığın temellerini atarsınız ve en yakın arkadaşınızı ömür boyu unutmazsınız. Üniversitede aynı evi paylaşırsınız(evde kalırsanız), aynı tabaktan yemek yersiniz. Aileniz olur arkadaşlarınız. Bu yıllarda öğrenilmesi gereken ne varsa mesleğinizle ilgili öğrenmek gerekir. Daha sonraya bırakılan ne varsa unutulur yada vakit bulup öğrenmeye fırsatınız olmaz. Makine mühendisliğinde(uzatmalar) okuduğum için kendimden örnek vereyim; 1. sınıftan itibaren bir alana ayrı bir ilgiyle ve merakla yaklaşmalıydım. bitirdiğimde ise o alanla ilgili birçok şeyi bilmiş olabilirdim. Umarım zamanın kıymetini anlayabiliriz...Başarılar
vallah ben liseye geçtim ama yanlışlıkla memur yapmışım fen lisesi ağır dio lar ama inşallah kaldırırız
bnde lise 2 ye geçtim ama borga-x hakLı gaLiba anLayabiLeceğiniz gibi öğrenciyim okuLa gitgeL işte
Forum yöneticilerimiz neler yaptıklarını söyleyebilirler mi acaba?
Ben de Borga-x e katılıyorum okullu olmanın tadını çıkarın...Zaten lisede yada Üniversitede yapmak istediklerinizi yaparsınız.
Bu arada ben özel bir şirkette teknik destekçi olarak çalışıyorum ayrıca okula devam....
betulmkBen de Borga-x e katılıyorum okullu olmanın tadını çıkarın...Zaten lisede yada Üniversitede yapmak istediklerinizi yaparsınız.Teknik destekçi nedir? ilk defa duyuyorum.
Bu arada ben özel bir şirkette teknik destekçi olarak çalışıyorum ayrıca okula devam....
Onur Babaögrenciyim ve memnun değilim çok sıkıcı geliyor bana hergün 200 soru çözmelisin yuh bee :bende orenciyim(lise son), ama lise basından bu yana toplasan o kadar soru cozmemisimdir
nerde okuosunda ugrastırıolar ole?
Onur Babayaw şu dersaneleri nerden çıkarmışlar tabiki dersanedeki hocam söylüyor:Ddersane mersane hic ugrasamam walla, okula zor gidiorm ben, o arkadaslar ortam falan olmasa hic cekilmez. bide okuldan sora okul olmas yani(gerci gidecegim dersanede ful bizim okuldan var, ozel bi sınıf acmıslar bizimkilere orasıda makara kukara olur ama bosu bosuna para harcamayada gelmem yani).
okulda öyle bi derdim yok:
Bir kamu bankasında zirai kredilerde çalışıyorum. Bugün tatil ama halen mevzuat okuyorum, sürekli kendimi yenilemem gerekiyor. Bilgisayar, hobim, Şu aralar pek zaman ayıramasam da CHIP'e uğramaya çalışıyorum. Eski üyelerdenim. :P
Bayan KUaförüyüm :) Her Türlü Saç BOyama Saça Renk Verme Balyaj fön kesim :D ne varsa :D :D :D
Kimler kaldı ne iş yaptığını yazmayan? :)
ceryan67Kimler kaldı ne iş yaptığını yazmayan? :)Biri bana mı seslendi...
Evet bende bir dış ticaret firmasının ihracat departmanında görev yapmaktayımm...Muhasebe bölümü....Gümrük işlemleri hariç gerisi berbat bir iş....
ZülfikarGümrük işleri iyi yani.ceryan67Kimler kaldı ne iş yaptığını yazmayan? :)Biri bana mı seslendi...
Evet bende bir dış ticaret firmasının ihracat departmanında görev yapmaktayımm...Muhasebe bölümü....Gümrük işlemleri hariç gerisi berbat bir iş....
Ya benden küçük yok mu forumda????
Ben 14 yaşındayım
Ama önemli olan kafanın büyüklüğü yok yoksa bilgi miydi?
Aman boşver benden küçük veya yaşıt yok mu ???
Anadolu Gençlik Derneği Pendik Fevzi Çakmak Sorumlusuyum..
4. sınıftan başlayıp Nerdeyse tüm sınıflarla ilgileniyoruz...
Ben Kur'an ve Dini bilgiler derslerine bakıyorum... Başka Hoca arkadaşlarımızda Okul derslerine...
Öğretmenlerle çok içli dışlıyız...
Mutlumuyum... Tabiki mutluyum İNSAN YETİŞTİRMEK ve MEYVESİNİ GÖRMEK zevk veriyor insana...
Kısaca " ÖNCE AHLAK VE MANEVİYAT".
matematik okuyorum.ayrıca fotoğrafçıyım(ticari) ve kameramanlık ta yaptığım olur
byzihhAnadolu Gençlik Derneği Pendik Fevzi Çakmak Sorumlusuyum..Toplumumuzda görülen eksikliklerin, olumsuzlukların bir sebebi de ahlak sahibi insanların yeterince yetişmemesi değil mi? Sizi tebrik ederim gerçekten, işleriniz rast gitsin....
Ben Kur'an ve Dini bilgiler derslerine bakıyorum... Başka Hoca arkadaşlarımızda Okul derslerine...
Mutlumuyum... Tabiki mutluyum İNSAN YETİŞTİRMEK ve MEYVESİNİ GÖRMEK zevk veriyor insana...
Kısaca " ÖNCE AHLAK VE MANEVİYAT".Son Düzenleme: ceryan67 ~ 16 Mart 2008 23:09
ceryan67Allah Razı olsun.byzihhAnadolu Gençlik Derneği Pendik Fevzi Çakmak Sorumlusuyum..Toplumumuzda görülen eksikliklerin, olumsuzlukların bir sebebi de ahlak sahibi insanların yeterince yetişmemesi değil mi? Sizi tebrik ederim gerçekten, işleriniz rast gitsin.
Kısaca " ÖNCE AHLAK VE MANEVİYAT".Son Düzenleme: byzihh ~ 20 Kasım 2007 15:56