Hangi İşlemciden Memnunsunuz?
Hangi İşlemciden Memnunsunuz?
- 1
- 2
amd ciyiz aticiyiz hocam :) sonuna kadar
ARkadaşlar bir sorum olacak. AMD ile ATI-İntel İle Nvidia'mı daha performanslı olur?
şuan kadarki tüm 64 amd ailesi çok başarılı ve sorunsuz şekilde devam etti. intelin işlemcilerindeki en büyük hada box kutu içindeki fanlar yetmiyor ve çok aşırı ısı üretiyor. fsb değeri 1066 ve 1333 haricindeki modellerindede hiçbir espiri yok. sentetikte uçtuğu kesin vistayı bile 10dk'da kurupta ağır yazılımları köklediğimde yavaşlamasıda cabası. en azından amdnin hızı sentetiktede sabit gerçektede.yavaşlama sıkıntısı yok işletim sistemi kurulum hızıda gayet yeterli.kurulum sonrasındaki kullanılan yazılımlarında ne denli ağır olduğu pek fark etmiyor amkina küt diye nefessiz kalıp kesik kesik ilerlemeler yapıpta sonra bir anda boşaltmıyor işlemleri inteldeki gibi.
inteLci qeLdk, inteLci qideriz =)
İlk bilgisayarmdada AMD vardı...Şimdide AMD var...İleridede AMD olacak
konuyu yanlış atmışsın "hangi işlemciden menunsunz demişisn"
hangi işlmciyi kullanmak isterdiniz desydin daha iyi olurdu ve sadec marrka koymuşsun model de koysaydın iyi olur du.
IBM i unutmuşsun (piyasa da olmsa da)
şuan param olsaydı AMD pherom X4 black sersinden bişey alırdım (tam model aklıma gelmiyor) ynlış diye düzeltmeyin
amd aşırı derecede ısındığı için tercih etmem
amdnin ısındığı olayi eskidendi şimdi inteller yanıyor 50 ve üzeri ısılara sahip uzun süre çalıştırınca vede aşırı yüke gelince. amd işlemcilerinin 2.8 ghz x2 serisi bile son çıkan 7850 serisi 28 - 30 derece arası ısıya sahip. 4 çekirdeklerin yeni modelleride phenomII x2 serisi 3.1ghz olanlarda 32 - 35 arası geziyor basit soğutmalı sistemlerde. kastın 30 derece fazla ise intelin şuanki 7300 core2 duolarını ancak sıvı soğutma paklar aşağısı kaldırmaz. amd iyi sağlam bir kasa soğutması ile 20 derecelere kadar inebilmekte ısı yönünden.
gerçişu aana kadar AMD kullanmadım amam grafik için 1 numara :)
Ankete katılım fazla olmuş iyi bari.Oyumu intelden yana kullandım.
AMD çünkü verdiği performansa karşın fiyatı çok düşük.
konuyu yanlış atmışsın "hangi işlemciden menunsunz demişisn"aslında haklısın. evet dediğin gibi. konunun başlığını yanlış açtım ama ben kim ne işlemci kullanmak istiyorum öğrendim. görüyorumki gerçekten amd baya bi atakta intele yetişmiş. o intelin eskilerdeki üstünlüğü bitmiş. zaten bende yeni laptopta amd düşünüyodum. intelli çok laptop var ama. hem ısınacak hemde kitleencekse intel devri bitmiştir benim için. ısındın ama kitlenme olmasın yani :) buz dolabında soğturuz. amd nin en güzel yanı ne kadar yüklensende işin üstesidnen geliyor. intel yeni gelin gibi. ay fazla yüklenme diyor :D hadi kolay gelsin.
hangi işlmciyi kullanmak isterdiniz desydin daha iyi olurdu ve sadec marrka koymuşsun model de koysaydın iyi olur du.
IBM i unutmuşsun (piyasa da olmsa da)
şuan param olsaydı AMD pherom X4 black sersinden bişey alırdım (tam model aklıma gelmiyor) ynlış diye dü
intelde vardı amd de vardı ben amd işaretledim
amdy yıde kullandım cıkft cekırdeklı ben begenmedım suan ıntel cıft cekırdeklı ıslemcı kullanıyorum pc 3 gundur kapanmadıgı halde canavar gıbı ıslem yapıyor ...amd ıslemcılı pc de bır suru program kurdugun zaman pc carpılmısa donuyor... ıntel i tek gecerım
- 1
- 2