Hangi işletim sistemi sizce ?
Hangi işletim sistemi sizce ?
- 1
- 2
Günde kaç tane geliyor böyle :D
Ben vista gibi berbat bir işletim sistemi görmedim.. x)
Diyorum ki günde kaç tane konu açılıyor böyle :D
Vista gayet güzel ayrıca.
ßunları artık konuşmaya gerek yok. herkes neyin ne olduğunu biliyor zaten :)
Diyorum ki günde kaç tane konu açılıyor böyle :DVistanın neresi iyi Kardeşim Hatalımı yaptılar naptılarsa artık Düşünemediğin kadar kasıyor .s Vista format atıyosn her hangi bir pro yüklemediğin ve virüs olmadığı halde bile kasıyor.. win.xp yi vistaya tercih ederim ;)Vista gayet güzel ayrıca.
iyi de işletim sistemlerini Windows ile sınırlamak özgür düşünenlere haksızlık olmuş. forever Linux.
1. Windows7
2. Windows Vista
3. Windows Xp
Sıralama böyle olur. Ayrıca vista kullanmayı bilmiyorsanız google amcaya sorabilirsiniz.
Vista'nın ne olduğunu hala anlamış olmayanlar var aramızda ne garip.
Bu tartışmalarla bir yere varamayız. Çünkü zevkler ve renkler tartışılmaz...
Hangi işletim sistemi daha iyi olsa bile herkes gönlünde yatanı söyler. Sana göre XP'dir, bana göre Vistadır...
Mesela ben XP'de kullandım, Vistada kullandım, 7'de kullandım. Bana göre iyiden kötüye bir sıralama yapacak olursam 7>Vista>XP ... Ama dediğim gibi bu sıralama bana göre... Mahmut'a göre belki Vista>7>XP gibidir sıralama... :)
Herkes deneyim sahibi olup kendisine göre en uygun işletim sistemini seçmeli...
Ama...
Bir sıralama yapılamaz mı herkes için geçerli? Yapılır... Ancak bağımsız labaratuarlada işlevsellik üzerine yapılabilir. İşte XP RAM'den yiyor, 7 yemiyor o zaman daha hızlı falan filan... :):)
Mahmut kim :D
Vista Bence :D hehe.
Aynen yav herkez ne istiyorsa onu yüklesin 10 kat farkmı olcak sanki oyunlarda :D
nie böyle saçma sapan konular açıyorsunuz ki gerçi verilen cevaplar sorudanda saçma şimdi birisi sıralamıs iyiden kötüye
1-win 7
2-vista
3-xp
benim 256 mb ramim olsa ben en ii win 7 die win 7 mi yüklücem(!)
1. Windows7İsrafil O öyle olmaz Sıralama görsün gözün :D
2. Windows Vista
3. Windows Xp
Sıralama böyle olur. Ayrıca vista kullanmayı bilmiyorsanız google amcaya sorabilirsiniz.
Vista'nın ne olduğunu hala anlamış olmayanlar var aramızda ne garip.1.Windows 7
2.Windows xp
3.Windows Vista
Bu tartışmalarla bir yere varamayız. Çünkü zevkler ve renkler tartışılmaz...Yalnış anladın heralde "Hangi işletim sistemi sizce" dedim.. Hangi işletim sistemi iyi hangisi ram yemiyor fln demedim.. Herkez sevdiği İşletim sistemini oylar zaten ;)
Hangi işletim sistemi daha iyi olsa bile herkes gönlünde yatanı söyler. Sana göre XP'dir, bana göre Vistadır...
Mesela ben XP'de kullandım, Vistada kullandım, 7'de kullandım. Bana göre iyiden kötüye bir sıralama yapacak olursam 7>Vista>XP ... Ama dediğim gibi bu sıralama bana göre... Mahmut'a göre belki Vista>7>XP gibidir sıralama... :)
Herkes deneyim sahibi olup kendisine göre en uygun işletim sistemini seçmeli...
Ama...
Bir sıralama yapılamaz mı herkes için geçerli? Yapılır... Ancak bağımsız labaratuarlada işlevsellik üzerine yapılabilir. İşte XP RAM'den yiyor, 7 yemiyor o zaman daha hızlı falan filan... :):)
Google'dada aynı olay vardır herkez sevdiği işletim sistemini yazmıştır ;)
nie böyle saçma sapan konular açıyorsunuz ki gerçi verilen cevaplar sorudanda saçma şimdi birisi sıralamıs iyiden kötüye
1-win 7
2-vista
3-xp
benim 256 mb ramim olsa ben en ii win 7 die win 7 mi yüklücem(!)
Yalnış anladın heralde "Hangi işletim sistemi sizce" dedim.. Hangi işletim sistemi iyi hangisi ram yemiyor fln demedim.. Herkez sevdiği İşletim sistemini oylar zaten ;)
Yo, yanlış anlamadım. Sizin aşağıdaki diyaloglarınız üzerine böyle bir cevap yazdım. Yoksa dediğim gibi ben şu iyi şu kötü demiyorum. Yaptığım sıralamada öylesine, beni bağlar... :)
ÜyeTeşekkür Sayısı: 065 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2009bu konuları açmaktan hala bıkmadınızmı hangisini canın çekiyorsa onu kur almadı diğeri denersin bakarsın karar verirsin.
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0147 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2007Vista gibi büyük istisnalar hariç bence yeni her zaman iyidir. Ancak vistanın bir hata olduğunu kabul etmek lazım.
OP Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0223 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2010bu konuları açmaktan hala bıkmadınızmı hangisini canın çekiyorsa onu kur almadı diğeri denersin bakarsın karar verirsin.Herkez istediği işletim sistemine oy verir zaten buna sen karar veremezsin ;) Diğerini denersin bakarsın değil herkezin sevdiği bi işletim sistemi vardır onuda oylar zaten..
- 1
- 2