windows vista home premium henüz windows 7 geçmek nasip olmadı ;_)
İşletim sisteminde Windows Xp'yi kullanıyorum ...
Windows Vista Transformation Pack 9.0.1 Türkçe var da..(Xp ye uygulanması)
Bunun uygulanmasında bir sorun görüyor musunuz?
Şimdiden Teşekkürler...
Yaklaşık 2 senedir vista kullanıyorum bir şikayetimde yok.
elbette ki windows :) windows xp masaüstü, vista laptop şeklinde kullanıyorum ama açık kaynak işletim sistemlerini de kullanmak istiyorum açıkcası fakat ihtiyaçlara cevap veremiyo çoğu
ben bu anketten kullanıcıların işletim sistemlerini doğru incvelemediini çıkarıyorum.
Tama vista çok fazla özelliği bulunan bir sistem.XP ye göre güvenli.Driver desteği falan ama...
XP daha hızlı.Daha stabil(bana göre).
Win7 ye geçmeyi planlıyorum.RC sürümü TR olsaydı indirecektim.babam en. kullanamaz.:((
Ayrıca bu ay Chipte bir test var.Xp,Vista,Wİn7 olarak.2 sistem de vistaya fark koydu :
xp profesyonel kullanıyorum.Windows 7 nihai sürüm çıktığında da terfi etmeyi düşünüyorum.
xp kulanıyorum fakat win. 7 ye geçicem
xp yi kullananlar : kendinize bir iyilik yapmanın vakti gelmedi mi ???
geldiyse windows7yi 1 kez olsa da , denemek için olsa da kurmayı dener misiniz ???
hadi vista yı geçtim de bu xpciler windows7 yi 1 kez kursa herkes windows7 kullanır olacak : )
Tama vista çok fazla özelliği bulunan bir sistem.XP ye göre güvenli.Driver desteği falan ama...Bu forumda bir çok vista kullanıcısı Xp'yi kötülüyordu. oysa anket sonucu hiçde öyle demiyor. Arkadaşında bahsettiği gibi: XP, Vista ve Win7'yi 2'ye katlamış
XP daha hızlı.Daha stabil(bana göre).
Win7 ye geçmeyi planlıyorum.RC sürümü TR olsaydı indirecektim.
Xp,Vista,Wİn7 olarak.2 sistem de vistaya fark koydu.
Vista kullanan kişi sayısına bende şaşırdım bu kadarını beklemiyordum.
Bende XP kullanıyorumSon Düzenleme: Mustafa Deniz ~ 30 Ağustos 2009 10:17