Selam arkadaşlar ben OXİ KSO-8673H Kulplu Kasa almak istiyorum ancak kasanın bir bilgisayarı ne kadar etkileyecegini bilmiyorum bana bu kasa ile eş degerde önerebileceginiz başka bi kasa varmı
[8][8][8][8][8][8][8][8]
Selam arkadaşlar ben OXİ KSO-8673H Kulplu Kasa almak istiyorum ancak kasanın bir bilgisayarı ne kadar etkileyecegini bilmiyorum bana bu kasa ile eş degerde önerebileceginiz başka bi kasa varmı
[8][8][8][8][8][8][8][8]
Bir kasa alırken: iç hacmi, hava dolaşımını düzenleyen fanları, kulllanılan metalin et kalınlığı (bazıları teneke gibi neredeyse), power supplyının gerçek gücü ( power supply sonradan değiştirilebilir de çok daha güçlü markalarla),ergonomi.
Ben kasamı çok seviyorum mesela (AOPEN H600B 300WATT)
evet katılıyorum Aopen dünyanın en iyi kasa üreticilerinden biri.ama psu ları acaba kendisimi üretiyor yoksa kime yaptırıyor.
Asus TA-250 birde iyi bir güç kaynağı al bence.
yolgezer2001Selam arkadaşlar ben OXİ KSO-8673H Kulplu Kasa almak istiyorum ancak kasanın bir bilgisayarı ne kadar etkileyecegini bilmiyorum bana bu kasa ile eş degerde önerebileceginiz başka bi kasa varmıPiyasada "FEEL Hurricane 2" den daha iyi soğutma yapan kasa bulamazsın.[8][8][8][8][8][8][8][8]
Çünkü Feel kasada önden arkaya doğru bir hava akımı için önden 14 cmlik fanla temiz havayı alıyor, arkadaki egzoz fanlada dışarı atıyor.
Ortaya takılan fanda ekran kartını soğutuyor. İşlemci içinde özel bir geniş boru sistemi yapılmış.
Ayrıca ben bu kasada HDD nin 35 dereceyi geçtiğini görmedim. Çünkü HDD tam öndeki 14 cm lik fanın önüne geliyor ve HDD her zaman soğuk kalıyor.
Görünüş olarakta Feel Hurricane 2 yi geçecek kasa yok..
feel kasanın bulunduğu evde uyumak zor
fabrikalarda daha az gürültü var.
Cm Stacker 'ın üstüne Kasa Tanımam
Efsane Oldu Nerdeyse :D
thermaltake de de(aynı zamanda BTX Normunda)tamamen arkadaşın anlattığı gibi sistem var.Ayrıca fabrika gürültüsü de yapmıyor,sesi zor duyulur.Pencereli,alimünyum ve dediği gibi en fazla 27-28 derece.Piyasada "FEEL Hurricane 2" gibi kasalar var yani.Üstelik de vidasız ve kontrol panelli,ayaklı.
Oxi ile Stacker karşılaştırma yapılamaz bile.Herhalde Stacker.
Arkadaşın düzeyi ise
Feel Huuricane 2
Hem güç kaynaklı hemde makul fiyat.
Fan sesli gelirse
Asus 250 öneririm.
Artı güç kaynağı alacan.Yani Feel huuricane 2 yi geçer fiyat olarak...
Aopen 400 watt kasa alırsan rahat edersin.İlerisi içinde.Ama biraz pahalı söyleyim.
kitaro ya katılıyorum, bende feel hurricane kullanıyorum, mükemmel soğutuyor ayrıca da cok sessiz.
Feel hurricane bende kullanıyorum.Simdi isin aslı kasa olarak saglam ve guc kaynagı iyi besliyor ama ses konusunda arkadaslara katılmıyorum.Sesi azalsın diye ondeki 14 lugu iptal ettim.Sesin gerci herkese gore degistigide bir gercek ama.
arkadaşlar thermaltake shark kasa kullanıyorum...yine thermal take 500wat psu var.kasa da 12cmlik 2 tane fan var.kesinlikle ses yok ve buzzz gibi.paraya kıyana tavsiye ederim...
kitaroaynen benim bir arkadaşta wardı hayran kaldım kasaya yaw!yolgezer2001Selam arkadaşlar ben OXİ KSO-8673H Kulplu Kasa almak istiyorum ancak kasanın bir bilgisayarı ne kadar etkileyecegini bilmiyorum bana bu kasa ile eş degerde önerebileceginiz başka bi kasa varmıPiyasada "FEEL Hurricane 2" den daha iyi soğutma yapan kasa bulamazsın.[8][8][8][8][8][8][8][8]
Çünkü Feel kasada önden arkaya doğru bir hava akımı için önden 14 cmlik fanla temiz havayı alıyor, arkadaki egzoz fanlada dışarı atıyor.
Ortaya takılan fanda ekran kartını soğutuyor. İşlemci içinde özel bir geniş boru sistemi yapılmış.
Ayrıca ben bu kasada HDD nin 35 dereceyi geçtiğini görmedim. Çünkü HDD tam öndeki 14 cm lik fanın önüne geliyor ve HDD her zaman soğuk kalıyor.
Görünüş olarakta Feel Hurricane 2 yi geçecek kasa yok..