Hangi Kursu Önerirsiniz? Kurs Öneriniz Nedir?

SonCreaL
04-03-2011, 09:05   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

Merhaba Arkadaşlar

Web yazılım, yazılım ve veritabanı kursuna gitmek istiyorum. İstanbul anadolu yakasında bulunan mimtek, bilgeadam ve bilişimeğitim kurslarını duydum. Bu kurslardan hangisi iyidir. Hangisi daha iyi eğitim vermektedir. Yada sizlerin tavsiye ettiği bir kurs varmıdır? varsa tavsiye ettiğiniz kursun avantajı ve dezavantajı nelerdir?

Bu konu hakkında bilgilendirirmisiniz?

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Saygılarımla

hlkn80
11-03-2011, 11:31   |  #2  
Taze Üye
3 mesaj

Diğerlerini bilmiyorum ama bilgeadam'a gittim ve verilen eğitimin alınan para ile orantısının olmadığını düşünüyorum. Tavsiyem uygun fiyatlı (belediye vs de olabilir) bir kursa gidip temeli aldıktan sonra kendi kendine uygulama yaparak öğrenmen.

Tuğsan
11-03-2011, 12:54   |  #3  
Tuğsan avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
879 mesaj

Bahsettigin kurslarin hicbirinden bir egitim almadim. O nedenle sana en guzel tavsiyem, hic cekinmeden  git kapisinda bekle, disari sigara icmeye cikan filan insanlara sor aklina ne geliyorsa.

Sulhc
12-02-2012, 19:02   |  #4  
Taze Üye
4 mesaj

arkadaşım bilişim eğitim merkezi ne gitti şimdi bi eticaret sitesinde işe girdi. kursundanda baya memnun kaldı garantimi ne veriyolarmış öğreteceğiz diye. bide microsoft destekli olması işin balı kaymağı.

agafaruk
01-03-2012, 11:02   |  #5  
Taze Üye
8 mesaj

evet dostum bende bilişim eğitim merkezini öneririm ayrıca sınavdan kalsanbile devam sorunun yoksa aynı kuru ücretsiz alabiliyosun ilgilenirsen burdanda bilgi edinebiliyosun  http://www.bilisimegitim.com/eformlar_detay.asp?eFormNo=433

ofisisi
08-03-2012, 19:55   |  #6  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
26 mesaj

Ben bilişim eğitim merkezini öneririm. microsoft ile beraber çalışıyorlar iyi bir eğitimin yanında geçerli de bir sertifikan olur. ayrıca da öğretme garantiliymiş. çok iyi değil mi :)

cansingokdemir
27-04-2012, 16:51   |  #7  
Taze Üye
13 mesaj
Alıntı: ofisisi  
Ben bilişim eğitim merkezini öneririm. microsoft ile beraber çalışıyorlar iyi bir eğitimin yanında geçerli de bir sertifikan olur. ayrıca da öğretme garantiliymiş. çok iyi değil mi :)
aa bilişim eğitime benim kuzenim gitmişti aşırı memnundu . geçen gün konustuk bana da tavsiye etti bakalım ben de gitmeyi düşnüüyorum.

bilisimci22
20-10-2012, 21:11   |  #8  
Taze Üye
4 mesaj

Dostum bilişim eğitim merkezinde sistem 360 isminde MicrosoftCisco ve Linux'un en son teknolojilerini içeren bir sertifika programıvar tavsiye ederim

buradan iletişime geçebiliyorsun http://www.bilisimegitim.com/eformlar_detay.asp?eFormNo=433

bilgitek2012
22-11-2012, 22:06   |  #9  
Taze Üye
3 mesaj

benim bildiğim bilişim eğitim merkezi microsoftun sistem360 eğitim programını yürütmekde  çok başarılı bir sertifika programı cv nizide güçlendirecek bir sertifikadır ,ilgilenirsen tasiye ederim..