Arkadaşlar, laptop almak istiyorum en geç bir hafta içinde, ben özellikle bu forumdaki diğer konuları ve yorumları okuyup da seçeneklerimi daralttım. Çok amaçlı laptop almak istiyorum, hızlı çalışması, takılmaması önemli benim için. En az 3-4 yıl kullanacağım bir laptop almak istiyorum, 1200-1500 tl arası bi bütçem var. eleye eleye vardığım seçenekler şunlar:
1-) Samsung RV520
Bu benim ilk tercihim, 1300 tl. fiyat performans olarak düşününce fakat internette bununla ilgili çok bilgi bulamadım, acaba bi sorun filan olabilir mi diye emin olmak için soruyorum.
2-) Dell Inspiron 5110
Bunu, bu forumda başka arkadaşlara önermişsiniz, 200 TL lik bir farka sizce değer mi?
3-) Samsung R540
Bunu da abim kullanıyo, 6-7 ay önce almıştı 1600 civarına, özelliklere bakınca rv520'den çok daha iyi gözüküyor. Fakat daha dün 1280 olan fiyatı bugün 1700e çıkmış bir anda, bu bende bayağı soru işareti oluşturdu, sormak istedim.
Ekstra öneriler de gelirse çok minnettar olurum. Bu arada samsung rf511 modeli de çok hoşuma gitti yalnız vatandaki 1700lük fiyatı benim için tek sorun, eğer birkaç haftaya fiyatı düşerse onu beklerim bu konudaki fikirlerinizi de merak ediyorum. Bu konulardan çok anlamayan biriyim yardımcı olursanız çok minnettar kalırım.