Merhabalar ;
1000 - 1500 lira arası bütçem var.Laptop almak istiyorum.Fakat bu 3 4 gün içinde gerçekleşmek zorunda çünkü üniversiteye gidiyorum laptopu da götürmem lazım [*<]
Bu sene ingilizce hazırlık sınıfı oldugum için bol bol boş zamanım olacak ve bende bilgisayarımı multimedya ve oyun üzerine düşünüyorum.Özellikle son dönem oyunlarını rahatça oynayabileceğim bir bilgisayar olması gerekiyor.Örneğin GTA IV,MAFIA II Pes 2011 , FIFA 2011,Prison Break The Conspiracy .Özellikle de Burnout Paradise : The Ultimate Box.Bu gibi yüksek gereksinim isteyen oyunları masaüstünde oynayamıyorum o yüzden yeni aldığım bilgisayarımda rahatça oynamak istiyorum.
Ben şöyle düşünüyorum bu yazdıgım sistemle yukarıda yazdıgım oyunlardan hangisini '' RAHATÇA '' oynayabilirim ? ve benim işimi görür mü ?
İşlemci : Intel Core 2 Duo veya (i3-i5)
Ram : 2 GB DDR3(1066 Mhz) (Max 8 GB)
Sabit Disk : 320 GB SATA HDD
Ekran Kartı : NVIDIA GeForce 1 GB DDR3 GTX - GTS oluyor sanırım ? (Model tavsiyelerinizi bekliyorum)
.. böyle bir sistem yani buna yakın veya daha üstün performans sergileyecek bir bilgisayar almak istiyorum.
Marka olarak uçuk markalar istemiyorum örneğin apple sony gibi markalarda bu sistemi almak istesem raha 2.500 lira hatta daha üstüne çıkar fiyat.
Bunlara göre yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum..
İyi günler..