EMRE sormuş:
Merhabalar chip dergisi çalışanları...Aslında sorumu tam olarak nereye soracağımı bilmediğim için cevaplayağınızı umarım...
Şuan crt tüplü LG monitörüm var ve artık yeni bir LCD monitör almayı düşünüyorum.
Yalnız ben epilepsi hastası olduğum için LCD monitörlerin normal crt monitörlerden daha az veya hiç radyasyon yaymadığını duydum bu ne kadar doğru ve ayrıcana TFT monitör özellikleri normal lcd monitörlere göre ne gibi artıları var? Yine internette araştırdığım kadarı ile ortalama 19" LCD'ler 200 ile 900 TL arası değişiyor benim alacağım monitörde 19" ve ortalama 300-450 TL arası bir monitör bakıyorum tavsiye edebileceğiniz marka varmı ayrıcana sadece tepki süresi, kontrat ve çözünürlük dışında nelere dikkat etmeliyim.Aklımdaki markalar ise "SAMSUNG,ASUS,PHILIPS"bunların dışında LG dışında tavsiye edebileceğiniz markalar varmı.Özellikle sağlığım söz konusu olduğundan iyi bir monitör almak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim...ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Ayrıcana SONY neden monitör üretmiyor ayrıcana göz yormayan özellikle benim gibi epilepsi rahatsızları için monitör üretildiğini duydum bu ne kadar doğru.....ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLERİM.
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
512 mb ram 2.80 ghz
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; GTB6)