Bir oyuncu olarak,apple alternatiflerim arasına bile giremez. Ha oyun Dışında grafik/tasarımla ilgileniyorum ama,Photoshop,Sketchbook,3dmax vs. Pc için var ve daha ne olsun.
Hangi Mac bilgisayar
- 1
- 2
Bir oyuncu olarak,apple alternatiflerim arasına bile giremez. Ha oyun Dışında grafik/tasarımla ilgileniyorum ama,Photoshop,Sketchbook,3dmax vs. Pc için var ve daha ne olsun.Niye girmez ? Portable Console olarak şuan lider durumda. Acayip oyunlar var iOS'de. Computer olarak diyorsanız evet. Yani kısıtlı ama her geçen gün artıyor sayısı.
Aslında pek oyunla falan işim olmaz. Oyun oynamaktansa oyun yapmak daha akıllıca bence tabii onun için baya uğraşmak lazım. Mesela bu yaz ufakça biraz programlama öğrenmeye çalışacağım. Hani en iyi mac olmasına da gerek yok ama çok kötü de olmasın bence .
Aslında pek oyunla falan işim olmaz. Oyun oynamaktansa oyun yapmak daha akıllıca bence tabii onun için baya uğraşmak lazım. Mesela bu yaz ufakça biraz programlama öğrenmeye çalışacağım. Hani en iyi mac olmasına da gerek yok ama çok kötü de olmasın bence .Laptop mı ? Desktop mı ? Türkiye'den almayın ama onu söyleyim. Kazık yemeye gerek yok.
Yazılım konusunda eğitim almadıysanız,Ufaktan bi stüdyonuz yoksa,Ben oyun yapıcam diye işe girmeyin. Ha ufaktan Uygulama yapar Apple Store'da Google Play'da satarsınız ona bir şey diyemem.
Madem amacınız oyun değil,O zaman işlem gücü yüksek bi cihaz alın derim,İ7 işlemcili olabilir,Gpu önemli değil o kadar.
Yazılım konusunda eğitim almadıysanız,Ufaktan bi stüdyonuz yoksa,Ben oyun yapıcam diye işe girmeyin. Ha ufaktan Uygulama yapar Apple Store'da Google Play'da satarsınız ona bir şey diyemem.Onun için ya Pro alacak ya da iMac. iMac'de upgradable olacak. Çünkü i7 işlemci ile gelmiyor. Extra olarak 200 $ yapıyorlar ve i7 3.7 ghz ile geliyor. Oyun oynanır iMac'de aslında.Madem amacınız oyun değil,O zaman işlem gücü yüksek bi cihaz alın derim,İ7 işlemcili olabilir,Gpu önemli değil o kadar.
- 1
- 2