Ben 15 yaşındayım ve ufak ufak programlama yapmaya çalışıyorum. Ve bir mac almak istiyorum. Çok pahalı olmadan hangi maci almalıyım ?
Hangi Mac bilgisayar
- 1
- 2
Be kadar para vereceginize bagli. Bir Kerr TR'dan almayacaksiniz, Europe Dan tax value added I Geri alin. iMac de olAbillir. En iyi modeli 3.800 TL. MacBook Pro retina display iyidir ama ekrani biraz kucuk.
Her turlu Macintosh ile mutlu olacaksiniz ve farkli dusuneceksiniz.
Think different
*LOL* MSI ne allah aşkına Macintosh'un yanında. MSI'da Final Cut Pro var mı ? iMovie var mı ? Apeture var mı ? Mac os X Mountain Lion var mı ? Mac ve PC'den bahsediyoruz Allah aşkına, Virus derdi yok. Her şey App Store'da bulunuyor. Mac ile hiç bir şey kıyaslanmaz.Onun için sordum. MSI alsın.
*LOL* MSI ne allah aşkına Macintosh'un yanında. MSI'da Final Cut Pro var mı ? iMovie var mı ? Apeture var mı ? Mac os X Mountain Lion var mı ? Mac ve PC'den bahsediyoruz Allah aşkına, Virus derdi yok. Her şey App Store'da bulunuyor. Mac ile hiç bir şey kıyaslanmaz.Allahlı mallahı aşkına konuşma, senin Mac Book dediğin sağlam bir sistem 5.200 TL i7 işlemci ile GT650M ekran kartı ile. Daha iyi bir PC sistemi 4.600 TL GTX680M ile. Sen ilk bunun açıklamasını yap, Final Cut Pro kullanmak isteyenler Mac alsın, fakat Final Cut Pro ne kadar da filmler için kullanılsa da, PC içinde Avid ve Adobe var, profesyonel veya amatörler için yeterli full özelliklerini kullanmasını bilenler için. Herşey App store da bulunur, gider alırsınız.
Allah Allah, belki arkadaş oyun oynamayacak ? O kadar üst düzey ekran kartını ne yapsın ? Mac'de oynanıyor zaten ama o gnu üst düzey ekran kartına gerek yok. Macintosh yakşalamaz, o PC şimdi bıraklım şu işleri. 5,200 TL değil. En baba Macbook Pro 4,500 TL Retina Display, 16 gb ram, new flash storage, etc etc. Çözünürlüğü hiç bir şey sunmuyor.Allahlı mallahı aşkına konuşma, senin Mac Book dediğin sağlam bir sistem 5.200 TL i7 işlemci ile GT650M ekran kartı ile. Daha iyi bir PC sistemi 4.600 TL GTX680M ile. Sen ilk bunun açıklamasını yap, Final Cut Pro kullanmak isteyenler Mac alsın, fakat Final Cut Pro ne kadar da filmler için kullanılsa da, PC içinde Avid ve Adobe var, profesyonel veya amatörler için yeterli full özelliklerini kullanmasını bilenler için. Herşey App store da bulunur, gider alırsınız.
Allah Allah, belki arkadaş oyun oynamayacak ? O kadar üst düzey ekran kartını ne yapsın ? Mac'de oynanıyor zaten ama o gnu üst düzey ekran kartına gerek yok. Macintosh yakşalamaz, o PC şimdi bıraklım şu işleri. 5,200 TL değil. En baba Macbook Pro 4,500 TL Retina Display, 16 gb ram, new flash storage, etc etc. Çözünürlüğü hiç bir şey sunmuyor.Gerek yok doğru ne için aldığını söylemedi bile; gerçek şu ki PC daha sağlam donanımlarla daha ucuza geliyor. Fiyatlardan belli, etcetera.
Hayır, donanımı düşük kalite değil. Customer Service, OS ve Assurance'da var bunların içinde. iOS uyumu. Macintosh'ların donanımları iyidir.Haklısın kardeşim ona birşey demiyorum zaten. Fakat verilen fiyat için beklenen donanım yok sistemlerinde, bunu demeye çalışıyorum. Müşteri hizmetleri hepsinde aynı zaten garanti kapsamında, heleki bozulsun garanti içinde, yapmasınlar da görelim bakalım. Gazete diye birşey var artık. Assurance olayı göreceli. Neyi assure ediyor? iOS sadece kendi ortamında. iphone kullanıcısı olarak bir Apple ürününde bir mp3 dosyasını bile zil sesi yapamıyoruz itunes a girmeden, nasıl bir baş belasıdır bu? Bluetooth başka cihazları görmüyor, Apple kendi dünyasında çalışıyor, başka gezegenlerin mimarları.
Evet, PC'de görmüyor ama Mac'de zaten native media player olarak geliyor. Windows Media player gibi ama Android smart phone lar nasıl çalışıyor bilmiyorum ama daha farklıdır ama iPhone kesinlikle daha rahat. MP3 dosyasını zil sesi yapmak bela onu kabul ediyorum. Onun için app indirip, iTunes'a bağlayıp bir şeyler yapmak gerekiyor. Kolay değil maalesef. Ama iCloud sayesin de photo streaming oluyor bu da harika bir şey bence. Ya da Video streaming de yapabilirsiniz. Açıkçası Apple başka bir dünya gerçekten.Haklısın kardeşim ona birşey demiyorum zaten. Fakat verilen fiyat için beklenen donanım yok sistemlerinde, bunu demeye çalışıyorum. Müşteri hizmetleri hepsinde aynı zaten garanti kapsamında, heleki bozulsun garanti içinde, yapmasınlar da görelim bakalım. Gazete diye birşey var artık. Assurance olayı göreceli. Neyi assure ediyor? iOS sadece kendi ortamında. iphone kullanıcısı olarak bir Apple ürününde bir mp3 dosyasını bile zil sesi yapamıyoruz itunes a girmeden, nasıl bir baş belasıdır bu? Bluetooth başka cihazları görmüyor, Apple kendi dünyasında çalışıyor, başka gezegenlerin mimarları.
Evet, PC'de görmüyor ama Mac'de zaten native media player olarak geliyor. Windows Media player gibi ama Android smart phone lar nasıl çalışıyor bilmiyorum ama daha farklıdır ama iPhone kesinlikle daha rahat. MP3 dosyasını zil sesi yapmak bela onu kabul ediyorum. Onun için app indirip, iTunes'a bağlayıp bir şeyler yapmak gerekiyor. Kolay değil maalesef. Ama iCloud sayesin de photo streaming oluyor bu da harika bir şey bence. Ya da Video streaming de yapabilirsiniz. Açıkçası Apple başka bir dünya gerçekten.iCloud zaten var, Apple bir isim vermiş. Sky drive var, senelerdir flickr var, hepsi var, streaming de var Xsplit üzerinden google hangouts ve twitch üzerine. Apple böyle önceden çıkan şeyleri alıp kendisininmiş gibi pazarlamayı biliyor.
Yok Cloud olayı bayağıdır var. Ben Apple yaptı demiyorum zaten ama devices compatible olduğu için birbirleriyle o yüzden, daha rahat oluyor. Uzun lafın kısası, Apple dünyasına giren bir daha çıkamaz.iCloud zaten var, Apple bir isim vermiş. Sky drive var, senelerdir flickr var, hepsi var, streaming de var Xsplit üzerinden google hangouts ve twitch üzerine. Apple böyle önceden çıkan şeyleri alıp kendisininmiş gibi pazarlamayı biliyor.
Sen hala anlamıyorsun. Mac Pro'nun yaptığını hala Sony Vaio yapıyor ve pahalı ürünler satıyor 'markalarına' güvenerek. İçindeki donanımlarla daha iyi PC alınır, bunun aksi idda edilemez. Eğer aksini idda ediyorsan, örnek göster bakalım, boşu boşuna tartışma çıkmasın.O kadar değil ama öyledir biraz. Mesale Akvaryuma girmeyen, o ayrıcalığı hissedemez. Rahatlık ve kolaylıkla ama tabi PC ve Android'e devam o yüzden anlıyamayacaksıınz.
Sen hala anlamıyorsun. Mac Pro'nun yaptığını hala Sony Vaio yapıyor ve pahalı ürünler satıyor 'markalarına' güvenerek. İçindeki donanımlarla daha iyi PC alınır, bunun aksi idda edilemez. Eğer aksini idda ediyorsan, örnek göster bakalım, boşu boşuna tartışma çıkmasın.Donanım olarak alınır ama OS olarak yaramaz.
- 1
- 2