acer'den soğudum (servisinden dolayı) asus-samsung-toshiba-lenovo hangi marka alamlıyım servis bakımından sorunsuz, cihazlarıda sağlamlık bakımından?
hangi marka laptop almalıyım?
Bu işin uzmanı Toshiba bana göre ve Qosmio serisi önerim QOSMIO F60-111
kolay gelsin
bence dell al ben dell kullanıyorum
kalitesi tartışılmaz servisi eve kadar geliyor çok kaliteli ;)
acer da evden geldi aldı 1 haftada geri yolladı, yazdırdığım notu( laptoptaki sorunu yani) aldıklarını ama yapmadıklarını söyledi.
asus bence iyi bir seçim olur..ayrıca lenovo da y serisi dışında istediğin kriterlere uygun marka bence..
2.000 TL den fazla bütceniz varsa moonster almalısınız neden 2.000 den fazla olması lazım der iseniz 2.000 Tl den ucuz leptopu yok :D 15 gün içinde kuşulsuz iade fln bir yığın özelliği var
benim tercihim asus ve lenovo her ikisinide kullandım hiçbir sorun yaşamadım tavsiye ederim .
teknolojiyi ucuza almak isteyenler için de casper ı öneririm ben
Hp al malzemesi kalitelidir.Teknik servisi 1-2 sene önce berbattı fakat bu sene ani bi düzelme var HP'de.Teknik servis açısından DELL ve HP çok iyidir.
HP ve Acer alma da ne alırsan al diyeyim ben. Bende laptop arıyorum ya dell ya da toshiba alacağım i5 li olanlarından.
hem kaliteli hem ucuz olsun diyosan casper en iyisi. dell, lenovo, asus vsden hiçbi eksiği yok. sonuçta tüm bunlar aynı ya da birbirine yakın fabrikalarda üretiliyorlar.donanımları da aynı.servis desen hiç sorun yaşamadım şimdiye dek.
başka markaların gümrük vergisini niye ben ödeyeyimki?