Evet arkadaşlar aşağıda verilen laptopların hepsinin fiyatı ve bütün özellikleri aynı olsa hangi markayı seçersiniz?
Hangi marka laptoplar daha iyi ve kaliteli
tamamen şansa bağlı...ne alırsan al hiç farketmez.aynı marka aynı özellikte olsa bile fark etmez.
Bu tüm marka değildir...Bu neden olduğunu öğrendiğine için Japanlar ve çinliler marka onlar dünya siparişler tech parça marka aldılar...Bi numara parça en iyisi şeçtiği DELL ve MOTORLA marka karma şekilde gibi olduğunu sağlam ömrü boyu iyi kaliteli olurlar...Bu göre hızlı demek değil....bu final başka yook ... :-)
Casper
Exper
Acer(Servis Berbat)
sıralamaya göre biraz kaliteleri düşük, tabiki casper diğerlerine kalitesizlik açısından bayağı bi fark bindirmiş durumda :D
Toshiba
Dell
Asus
Bunlarda ilk sıraya yerleşecek markalar.
hp ve casper kesinlikle uzak durulması gereken firmalar özellikle donanımsal problemlerini aşamıyorlar.
bu arada casper'a oy verenler yıl oldu 2011. hangi yılda kaldınız?
Monster.Bahax ın dedigi gibi uzaylıları unutmamak lazım alienware ailesi özellikle USA sitesinde vs tasarlanabilir tamamen customization ya açık oldugu için ilk sırada gelir bencede..hem kasa tasarımı da mükemmel..Sırasıyla Alien-Monster ve ekran kartı+işlemci kombinasyonu düzgün olan laptoplar gelir benim için..Toshibadaki amcalar doldurmuslar tonla gereksiz seyle laptopu..yok efendim Blue Ray yok efendim 12 GB ram yok SSD+Hard disk bilmem ne koymus GT520M ekran kartı..fiyat 4000 TL..dalga mı geciyorlar acaba..kim napsın 12 GB rami..4000tl ye hem oldukca işe yarar bir bilgisayar kasası+HD6770M olan bir notebook alınır..
MSI tek geçerim.. Altılı ganyanda oynasa tekim olurdu:)
Şirketimiz bünyesinde çalıştırılmak üzere 81 ill ve yurtdışından internet ağı ile çalışılacak yeni bir projeye elemanlar alınıcaktır. İnternet tabanlı firmamızda 20 farklı görev seçeneğinden size uygun olanları seçerek ve günde iki saatinizi ayırarak HER AY kazanç sağlamak isterseniz lütfen ayrıntılı bilgi için ekli linke tıklayınız. http://tinyurl.com/65b5wuu
http://www.hizlial.com/bilgisaya ... 0.001.1473.0108.htm
tek geçirim :)