modjoya arkadaşlar ben gom player her uzantıyı açmıyor ayrıce codec paketini yükledikten sonra bütün eski videolarım açılmaz hale geldi vlc de eskisi gibi pratik değil ne biliyim yada ben kullanamadım...Sakalımız yokki sözümüz geçsin. 1.sayfada yazdıklarımı okumadın galiba.
hangi medya oynatıcıyı önerirsiniz?
- 1
- 2
modjo kardeşim ben yaklaşık 1.5 senedir bu tür programları deneyerek en sonunda k-lite mega kodek ile gelen media player klasik te karar verdim.arkadaşların verdiği oynatıcılardan gom player aslında güzel bi oynatıcı.fakat denildiğinin aksine ne kodek buluyor nede indiriyor.(belki ücretli sürümü yapıyordur).diğerleri ise ne görünüm olarak nede gösterim kabiliyeti olarak sınıfta kalıyorlar.(bs player,km player,vlc player,zom player vs.vs.)
benim sana tavsiyem k-lite mega kodek i indir ve media player klasik i yükle.bu progamın gösteremediği,takıldığı,hata verdiğine ben hiç rastlamadım.tüm medyalarını rahatlıkla izleyebilirsin.saygılarımla.
banada öle geliyorki medya player classic en iyisi yanlız bu codec paketini nerden indirebilirim ve nasıl kurabilirim bana yardımcı olabilirmisin arkadaşım...
http://www.inndir.com/K-Lite_Mega_Codec_Pack-21130p.html
buradan indirebilirsin dostum hayırlı olsun .
modjobanada öle geliyorki medya player classic en iyisi yanlız bu codec paketini nerden indirebilirim ve nasıl kurabilirim bana yardımcı olabilirmisin arkadaşım...
gom player bence.aslında 1 codec yükleyip wmp 11 ile çok rahat film müzik tüm işini halledebilirsin.ama eğer farklı bir şey arıyorum dersen sana gom u önerebilirim.her türlü formatı açabiliyor.ve sanırım 5 mb bir şey ;) tercih senin ...
sadeliği ve codec desteği ile media player classic'ten(k-lite mega codec pack ile birlikte) uzun zamandır çok memnumum.
bu sayede bugüne kadar codec çakışması kaynaklı bir sorunum olduğunu hatırlamıyorum.
sistem kayanaklarını iyi kullanıyor gibi geliyor bana ayrıca.
vlc player da arayüz olarak pek açmasa da desteklediği dosya türleri açısından her zaman bilgisayarımda kurulu olan programlardan.
walla gom player arkadaslar taßi codecle ßeraßer kuruluyor ßence gayette guzeL ßunu ßeenmezseniz Bsplayer war ßuda Olaßilir ßende Her ikiside war memnunumda yAni :)
her zaman ve her yerde gom playeri tek gecerim
VLC süper açamadığı, desteklemediği tür yok hemde HD kalitesinde olan filmleri bile güzel gösteriyor
Ben MediaPlayer Diyorum Ama Pire Arkadaşımın Önerdiği FinalCodecs2008 Da Hoşuma Gitmedi Değil Deneyebilirim....
arkadaşlar kmp güzelgüzel olmasına ramen ama media classic daha iyi çünkü 720p 1080p filimleri daha rahat oynatıyor ( bence )
Audio Player olarak Aimp2 kategorisinde tartışmasız en kalitesi. Uzun yıllar süren Winamp deneyimi sonrası ilaç gibi oluyor. Video Player olarak ise Gom Player ile KM Player güzel. Hangisi sana kullanımı kolay geliyorsa onu kullanmada fayda var. Tabi her iki program içinde her türlü video ve sesi açması için K-Lite Codec Pack'i yüklemeni tavsiye ederim. Hepsi bir yana K-Lite bir yana.
arkadaşım windows media player için k-lite codec pack önermem,çünkü bi video izlediğinde ileri alırken görüntünün takılma problemiyle karşılaşabilirsun.o yüzden tüm videolari sorunsuzca izleyecebileğin oldukça kaliteli eklemeleriyle GOM PLAYER ı ÖNERİRİRM SANA.İnternetten Online Olarak Anında Codecleri Kendi buluyor, SORUNSUZCA VE BİLGİSAYARINI KASMADAN İZLEYEBİLİYORSUN
- 1
- 2