arkadaşlar ben windows media player'a mahkum olmak istemiyorum acaba stabil bir çok medya formatını destekleyen güzel bir oynatıcı önerirmisiniz?
hangi medya oynatıcıyı önerirsiniz?
- 1
- 2
VLC player, ya da Windows Media Classic (K-lite codec pack ile birlikte gelio)...
media player classic programını öneririm
çok sağolun arkadaşlar yanlız vlc playerı bende kullanıyordum fakat hata veriyordu bende ama yalan değil uzantısı ne olursa olsun bütün videoları açıyordu acaba son sürümünde bir düzeltme olmuşmudur birde medya player classic öneriyorsunuz acaba onu nerden indirebilirim...
K-Lite Codec Pack(icinde media player classic de war) --- >;
Full Codec paketi olarak tabiki FinalCodecs2008 ve oynatıcılarından MPC Homecinema, BSplayer Pro mini, KMPlayer favorimdir. Ayrıca başka hiç bir codec paketine ihtiyacınız yok. Versiyon çakışması olmaması açısından, sisteminizde yüklü olan diğer tüm codec paketlerini kaldırmanız önerilir. (diğer özelliklerini yükledikten sonra öğrenebilirsiniz.)
Not: Türkçe yamaları ayrıca verilmiştir.
KMPlayer için Turkish.ini dosyasını C:\Program Files\Final Codecs\Language içine atın.
MPC Homecinema için mpcresources.tr.dll dosyasını C:\Program Files\Final Codecs içine atın.
Desteklediği formatlar;
Bir çok kez belirttiğim gibi KMPlayer. Son sürümlerinde Türkçe dil paketi de kurulamla geliyor.
yardımlarınız için çok teşekkür ederim şu media player classic'i bir deneyeyim...
Eğer şık + kasmayan + video ve müzik için kullanış istiyorsan: KM Player
Eğer video performansı + kasmayan istiyorsan: GOM Player
Eğer küçük olsun + müzik diyorsan: Winamp
Eğer ek programa ihtiyaç yok diyorsan Windows Media Player kullan.
bir gom player kaldı ona bir bakayım bu arada güzel anlatımın içinde teşekkürler...
vlc player video oynatma açısından hiçte kullanışlı değil. Sadece -ki ben o şekilde de kullanmıyorum- video streaming yapmak isteyenler için.
DVD oynatmaya gelince iş cyberlink powerDVD ye kalıyor. müzik içinse windows medya player. çünkü görev çubuğu çok kullanışlı. ama winampta ki gibi jump to file özelliği olmaması büyük eksiklik. Foobar da ise ses kalitesi düşüyo gibi. Nedenini anlayamadım. BSPlayer bir ara favorimdi. (eğer filmleri altyazılı izliyorsanız.
Ama artık KMPlayer var.
GOM Player 2.1.9.3754 İndirme: 208,092
GOM Player popüler ses ve görüntü codeclerini kendi içerisinde barındıran ücretsiz bir video oynatıcıdır.
GomPlayer Temel Özellikleri:
Sizi teker teker codec kurma uğraşından kurtarır. GOM Player farklı bir codec dosyasına ihtiyaç olduğunda size nereden indirebileceğinizi gösterir
Henüz bitmemiş veya bozuk avi dosyalarını da oynatabilir
Çok gelişmiş bir film altyazı desteği sunar
Ekran görüntüsü yakalama, m3u, pls, asx gibi oynatma listelerini destekleme gibi ek özellikleri de barındırmaktadır.
Kişisel olarak en sevdiğim özelliği ise kablosuz farem ile kolaylıkla yönetebilmem.
Önemli Notlar: GOMPlayer Türkçe Yama Paketi
Üretici Ekleyen: process İngilizce 5.66 MB Problem Bildir! FREEWARE/Ücretsiz
DOWNLOAD GOM PLAYER
DOWNLOAD GOM PLAYER
cevap yazan herkese yardımları için teşekkürler artık windows media player bağımlısı olmayacağım...
Meadia Player Classic te parlaklık, renk vb. ayarlar hangi menüden yapılıyor bulamadım?
hiç düşünmeden GOM playeri indir.bir çok video formatını destekliyor desteklemedikleri içinde codekleri kendi buluyor,WMP aramazsın bile.
Zoom Player'ı denemelisin gerçekten çok iyi..
GOM Player ve VLC Media Player'i öneririm
xcodeck pack ve k-lite codeck pack bunları yukle media player classic kullan başka bişe aramna gerek yok :D:D:d
ALIENWAREMeadia Player Classic te parlaklık, renk vb. ayarlar hangi menüden yapılıyor bulamadım?Benim verdiğim codec paketini yüklediysen Görünüm>ayarlar>çeşitli başlığında bulabilirsin.
- 1
- 2