şahan sormuş:
hangi modemin daha iyi olduğunu öğrenmek istiyorum datron rt-1030w yoksa pikatelaırmax-101 mi ben adsl baş vurumu yeni yaptım ve bana başvurumda pikatelaırmax-101 verdiler ama hiç hoşuma gitmedi sizden isteğin bu iki model modemden hangisinin daha özellikli olduğunu öğrenmek ttnetten aldığım bu modemi değiştire bilirmiyim başka bir modelle böyle bir hakkım varmı bide bunların yanında bu datron,pikatel modemlerle kurulum cd si kullanmadan internetten ayarlarını yapıyolarya 192.168.1.1 gibi genelde hep ttnet kaydını gösteriyor superonlıne kaydı yapıcam onu nasıl gercekleştirebilirim acıkcası datron modeme superonlıne interneti bağlı kurulum cdsinde superonlıne kullanıcı adını koyarak kayıt yapabiliyorsun pikatelinkinede ttnet yazıyosun kullanıcı isminin sonuna arkadaşla modemlerinizi değiştireceğiz benim pikateli verirsen superonline üyesi modem ayarlarını nasıl gercekleştireceğiz bilgilerinizi iletebilirseniz sevinirim saygılarımlaaaaaaaa
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
datron rt-1030w pikatelaırmax-101
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727)