hangi modem daha iyi

HPQ-User
18-02-2008, 14:11   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

şahan sormuş:
hangi modemin daha iyi olduğunu öğrenmek istiyorum datron rt-1030w yoksa pikatelaırmax-101  mi ben adsl baş vurumu yeni yaptım ve bana başvurumda pikatelaırmax-101 verdiler ama hiç hoşuma gitmedi sizden isteğin bu iki model modemden hangisinin daha özellikli olduğunu öğrenmek ttnetten aldığım bu modemi değiştire bilirmiyim başka bir modelle böyle bir hakkım varmı bide bunların yanında bu datron,pikatel modemlerle kurulum cd si kullanmadan internetten ayarlarını yapıyolarya 192.168.1.1 gibi genelde hep ttnet kaydını gösteriyor superonlıne kaydı yapıcam onu nasıl gercekleştirebilirim acıkcası datron modeme superonlıne interneti bağlı kurulum cdsinde superonlıne kullanıcı adını koyarak kayıt yapabiliyorsun pikatelinkinede ttnet yazıyosun kullanıcı isminin sonuna arkadaşla modemlerinizi değiştireceğiz benim pikateli verirsen superonline üyesi modem ayarlarını nasıl gercekleştireceğiz  bilgilerinizi iletebilirseniz sevinirim saygılarımlaaaaaaaa

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
datron rt-1030w        pikatelaırmax-101

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727)

XxXDaRKoXxX
18-02-2008, 14:47   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,720 mesaj

PikatelAirmax Genel Özellikler:

ADSL 2+
4 port Ethernet
802.11g, 54Mbps
24 Mbps veri alma, 1 Mbps veri gönderme hızı
Gelişmiş firewall özelliği ile ataklara karşı koruma
MAC adres, IP adres ve içerik filtreleme  
Web arayüzünden firmware güncelleme
UPnP özelliği ile online oyun ve download programlarında ayar yapmadan kullanım
P2P programları, sunucular ve online oyunlar için hazır port yönlendirme özelliği
Vpn pass-through
WPA, 256 bit WEP şifreleme
Çift anten ile dış mekanda 400m, iç mekanda 100m kapsama alanı
Türkçe web arayüzü
4 adımda kablosuz ağ ayarlarını da yapan Türkçe Kolay Kurulum Sihirbazı
Download Sayacı
IPQoS özelliği ile VoIP uygulamalarında sorunsuz kullanım özelliği

Datron:

ADSL2 ve ADSL+2 Uyumlu
1 x Ethernet Girişi (RJ45)
1 x USB Girişi
1 x ADSL (RJ 11 : Yani Telefon Hattı Girişi)
802.11g (54Mbps), 802.11b (11Mbps) wireless LAN

Bu özelliklere bakalırsa pikatelmax daha iyi.

Ama bildiğim kadarıyla girdiğiniz 192.168.1.1 zaten TTnet

baba_nero
18-02-2008, 18:27   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

beyler benim tam olarak modemim bu pikatelaırmax-101

siteye girerseniz daha iyi görürsünüz  datronun daha cok özelliği var tam bi detaylı araştırmadan sonra bana yardımcı olabilirmisiniz bu modemin kurulum cdsinde ttnet  ten kurulumu veriyor ben bu modemi arkadaşıma vercem ama onun interneti superonline modem ayarlarına nasıl yapıcağız super online kullanıcaı kaydı olarak