arkadaşlar ben bir modem almayı düşünüyorum.wiressles özellikli.ancak evim 150metrekare civarı evin her yerinden sorunsuzca bağlanabileceğim bir modem arıyorum.yani bağlantı kopukluğu veya az çekme gibi sorunlarla karşılaşmak istemiyorum.önerilerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
Hangi modem?Lütfen yardım
Bence de Airties rt 211 Çok güzel gayet uygun..
Şun bende RT 205 var.Memnunum..
AİRTİES KABLOSUZ RT 211
http://www.teknomeydan.com/PCMarket/?UrunInceleID=17&KatUstID=24
Buyurun, 35 lira :D Ben, yaklaşık 3 senedir, 4 MB sınırsız bağlantım (ki hem ttnet hem de smile kullandım) ve 220 m2'lik evimin her köşesinde (ki bazen üst/alt katımdaki komşularım da kullanabiliyorlar) bu modemi sorunsuzca kullanıyor, dizüstü/psp/cep telefonu/bilgisayar arasında ev ağı kurabiliyor ve bilgisayarım ile modemimi sürekli açık bırakarak (ayda bir birşeyler kurduğumda ancak gerekirse kapatıp açıyorum) internet yapıyorum. Ne bir yavaşlama, ne bir kesinti, ne de herhangi bir bozulma yaşamadım. 4 portlu, kablosuz destekli, usb ve ethernet çıkışları da bulunan, port yönlendirme, wpa2 şifrelemesini kullanma ve adsl 2'ye de destek verme gibi standart tüm özellikleri bulunan bir modem bu.
Modemlerde şöyle bir durum var. Eğer birkaç modemi uzun süreliğine denemişliğiniz yok ise, uyanık bilgisayar satıcılarımızın (hala her gittiğim bilgisayarcı 30 liralık modem olmaz kardeşim, al sana 4 portlu airties verelim 150 liraya diyorlar, modemi kendilerine getirip bağladığımda ise söyleyecek kelimeleri bile kalamıyor) senelerdir dayatması ile, kablosuz modemlerin en az 150 lira olduklarını düşünür, ucuz olanların iyi çekmediklerini ya da yavaşlama yaptıklarını sanırız. Birçok bilgisayarda 30 liralık, 25 liralık, 50 liralık, 100 liralık, onlarca modem denemişliğim var. Size garanti ediyorum, yukarıda adresini yazdığım modem ile yine yukarıdaki mesajlarda yazılı 170 liralık modemler arasında hiçbir kullanım farkı göremeyeceksiniz.