Ben hangi müzik indirme programını kullanacağımı bilmiyorum.LimeWire'da birçok virüs giriyor bundan eminim.Sizin öneriniz hangisi ?
Hangi Müzik İndirme programı (örn: limewire)
önceden limewire kullanıyordum, virüs olayları arttı, sonra Bearshare e geçtim. tavsiyemdir.
Hiçbiri.
Çünkü yasal değil...
LimeWire 5.1.2 bugune kadar limeWire'dan bir tane bile bilgisayarıma virus girdiğini görmedim.Bilinçli kullanıcıysanız hiçbir şey olmaz.
Arkadaşlar LimeWire netten virüs toplayıp sizin bilgisayarınıza sokmuyor zorla değilmi ? veya kendi kendine download butonunada tıklamıyor ?
Tamamen kullanım ile alakalı ne aradığınızı ve ne indirmek istedğinizi bilmeniz ile alakalı. Geniş yelpazesi ve kolaylığı ile LimeWire en iyisidir.
Hemen hemen hepsini kullanıp denedim. Bana göre sınıfında en başarılısı LimeWire. LimeWire ile hemen hemen her aradığını bulabiliyorsun ve diğerlerinden çok hızlı indirme yapıyor. Virüs konusunda şunu söylemek isterim; LimeWire kullanıyorsan indireceğin dosyayı iyi incelemelisin. Örneğin bir Mp3 indireceksen; indireceğin Mp3' ün ''mükemmel'' veya ''iyi'' olanını indirmelisin. Yanı sırada sisteminde popüler bir antivirüs yazılımı olursa önlemini almış olursun.
Ama başka alternatif bir program arıyorsan sınıfında LimeWire' dan sonra en iyi program LimeWire kaynağını kullanan FrostWire' ı deneyebilirsin. FrostWire bana göre güzel bir program üstelik türkçe. Kurulumunu yaparken türkçe dilini seçeceksin... Tabi seçim senin...
kardeş hiç uğraşma al sana süper bir site::::
bedavamp3.co.uk
müziği de torrent ağından gayet rahat indirebilirsin. yeter ki aramaya inan.
limewire 5.2 kullanıyroum
hic virus bulaşmadı daha :)
Arkdasım Bence Virüssüz... "ARES" Kullan Rahat Basit Ve Oldukca Derin Bi taraması Var... Bunun Yanı Sıra Sohbet Ortamı İmkanıda Var.. Online.
İndireceğin dosyalara ve bilhassa boyutuna dikkat etme kaydıyla Limewire... bir de Ares var...Ares'te bu güne kadar virüs sorunu ile karşılaşmadım ama hızı Limewire kadar değil gibi.
ben Limewire... kullanıyorum virüs sorunu ile karşılaşmadım ve tavsiye ediyorum
limewire 5.4 çıktı bilginize bu sürümle virüs veya kötü içerikleri sisteminize bulaştırmıyorsunuz..
ayrıca bearshare 8.1 sürümünü de öneririm..
her iki sürüm de türkçedir
Arkadaşlar bu müzik indirenlere hapis cezası uygulaması doğru mu?
Ben uzun zamandır Ares kullanıyorum, cok gzl, kullanımı kolay ve hızlı bir paylasım programı..
Limewire yanında güncel bir antivirüs kullan eğer virüslüyse bağlantıyı direk kapatıyor zaten ben öle kullanıyorum...
www.emp3world.com veya www.beemp3.com
İkincisi daha iyi gibime geldi ben ikisinden de indiririm.
Yasal değil diyen arkadaş şarkıları bile orjinal mi almak zorundayız? Sen bütün şarkıları orjinal mi alıyosun?