bence EA Games ve eidos sizce hangisi
hangi oyun firması daha iyi
bana göre ise sierra ve rockstar game
F16 darılma ve yanlış anlama ama sen hangi devirde yaşıyorsun onureren_777 EA GAMES DEMEKLE sen yanlış okudun heralde
Bana EA games gibi bir oyun şirketi söylermisin sen EA nın dvd lerini izlemedin heralde izlede bana katılırsın
Oyunları nasıl yapıyorlarmış Sadece dvd sini al izle
bence Epic+Midway+Atari nin ortak calismasindan cikan oyunlar cok basarali,epic in yazmis oldugu Unreal Editor en iyi 3D yaratma programidir,sonuc ise Unreal Tournament serisi ve Gears of War in grafik lerinde belli oluor.,Ve sonrasinda ID software gelir (quake serisi ve doom).
Beyler bence en iyi firması EA dir ama bu en iyi oyunları EA yapar anlamına gelmez. Herkesin bi favori oyunu vardır ve herkes bu oyunun firmasını en iyi sıraya koyar. Rockstarın yapmış olduğu GTA bence Şimdiye kadar gelmiş türünün en iyi oyunudur. Gerçi kendileri yeni bi tür oluşturmuş gibi oldular ama.. Fakat buna bakarak kimse ROCKSTAR en iyi firmadır diyemez bence.
Bütçe, Şirketin Özellikleri ve Market payına bakılırsa en iyisi Electronic Arts gibi görünüyor. Ha ama en iyi oyunları yapıyor denilemese de, gerçekten yaptığı ve oynadığımız harika oyunları da var. Tek eksikliği ürün geliştirmesi berbat tek kelimeyle. Underground'dan beri aynı fikire dayatılarak yapılan oyunlar sunuyor örneği NFS için. Fifa'da da en son 07 de biraz değişim gördük, çoğu versiyonu hep aynı hep aynı.
Bence Eniyisi Konami Pes6 vel Hellgate oyunlarındaki grafikler süper ama para diyorsanız para EA games Stareji de ise Westwood ve Blizard
Ea Games- Ea Sports- Sierra- Valve
Microsof'un da hakkını yememek lazım Age Of Empires Serisini yaptılar ama bence ilk akla gelen EA Games'dir.
EA Games RPG de de oyun çıkarsa daha iyi olcak bence.
abi bence konami,ubisoft,atari,ea games bence en iyileri