hangi oyunu sabırsızlıkla bekliyorsunuz

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
theironman
17-02-2005, 12:26   |  #51  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

Türkçe olması bence çok önemli değil. Genelde orjinal metin tercihimdir.

Eyüp Korkusuz
17-02-2005, 12:48   |  #52  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,077 mesaj

Bazen bazı deyimlerin içinden çıkamıyorum selim mecburen sözlük açmak zorunda kalıyorum buda canımı çok sıkıyor... PC teknolojilerinin bukadar hızlı ilerlediği bi ülkede türkçe oyunların azlığı çok kötü bi olay... Ama suç Ülkemizdeki tüketimde değil suç bizi düşünmeyen yazılım firmalarında...

theironman
17-02-2005, 12:50   |  #53  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

aslında burada orjinal oyun çok satsa firmalar TR dilini de desteklerler ama olmuyor işte.

Eyüp Korkusuz
17-02-2005, 12:51   |  #54  
Yıllanmış Üye
2,077 mesaj

Denedilermi acaba??? Bir tek geçen gün lord of the rings in bi oyununa baktım orjinal bi oyun ve Türkçe ydi neden hepsi TÜRKÇE olmasın. Örneğin SİMS2 baktım aga hiçbişey anlamadım ya inanırmısın...

tunç
21-02-2005, 18:29   |  #55  
Üye
50 mesaj
alıntı:
Gönderen : eyupkork

Bazen bazı deyimlerin içinden çıkamıyorum selim mecburen sözlük açmak zorunda kalıyorum buda canımı çok sıkıyor... PC teknolojilerinin bukadar hızlı ilerlediği bi ülkede türkçe oyunların azlığı çok kötü bi olay... Ama suç Ülkemizdeki tüketimde değil suç bizi düşünmeyen yazılım firmalarında...

Aslına bakılırsa yazılım firmalarının pek bir suçuolduğunu düşünmüyorum çünkü adamlar türkiyede hiç satamıyolarki! biz genelde kopya yaparak oynuyoruz oyunları bu yüzden de yazılın şirketleri türkçe versiyonlu yazılım üretmiyorlar doğal alarak gerçi bende korsan oyundan yanyım neden okadar para ödeyeyimki orijinal oyunlara .
bizde ne yapalım yama yaparak oyunuyoruz.

cursed
21-02-2005, 19:14   |  #56  
Yıllanmış Üye
1,123 mesaj

Türkçe yamayı nasıl yapıldığını öğrenebileceğimiz bi yer var mııı.....!!!!!!!!!???????
-------------KENDİ YAMANI KENDİN YAP DEVRİ-------------