Türkçe olması bence çok önemli değil. Genelde orjinal metin tercihimdir.
hangi oyunu sabırsızlıkla bekliyorsunuz
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bazen bazı deyimlerin içinden çıkamıyorum selim mecburen sözlük açmak zorunda kalıyorum buda canımı çok sıkıyor... PC teknolojilerinin bukadar hızlı ilerlediği bi ülkede türkçe oyunların azlığı çok kötü bi olay... Ama suç Ülkemizdeki tüketimde değil suç bizi düşünmeyen yazılım firmalarında...
Denedilermi acaba??? Bir tek geçen gün lord of the rings in bi oyununa baktım orjinal bi oyun ve Türkçe ydi neden hepsi TÜRKÇE olmasın. Örneğin SİMS2 baktım aga hiçbişey anlamadım ya inanırmısın...
alıntı:
Gönderen : eyupkorkBazen bazı deyimlerin içinden çıkamıyorum selim mecburen sözlük açmak zorunda kalıyorum buda canımı çok sıkıyor... PC teknolojilerinin bukadar hızlı ilerlediği bi ülkede türkçe oyunların azlığı çok kötü bi olay... Ama suç Ülkemizdeki tüketimde değil suç bizi düşünmeyen yazılım firmalarında...
Aslına bakılırsa yazılım firmalarının pek bir suçuolduğunu düşünmüyorum çünkü adamlar türkiyede hiç satamıyolarki! biz genelde kopya yaparak oynuyoruz oyunları bu yüzden de yazılın şirketleri türkçe versiyonlu yazılım üretmiyorlar doğal alarak gerçi bende korsan oyundan yanyım neden okadar para ödeyeyimki orijinal oyunlara .
bizde ne yapalım yama yaparak oyunuyoruz.