yaz ayları ve sonbahar aylarında çıkacak oyunlardan hangisini daha çok bekliyorsunuz.
hangi oyunu sabırsızlıkla bekliyorsunuz
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ne demek istiyosun Gokçen.
Nezaman çıkacağını bilmiyorum ama fifa2005 i çok bekliyorum, birde yapılacaksa nfs:ug2
ya bu önce başak bir konuydu o yüzden o yazı öyle kaldı.
ben en çok DRIVER3 ü bekliyorum çünkü oyunda istanbul şehrini eklemişler
Nfs-Underground 2 (En Çok Sabırsızlıkla Beklediğim Oyun)...
Halflife 2 Ve Doom 3 (Çok Ümit beklemiyorum sıktılar çünkü )....
Kolay Gelsin....
haklısın halflife 2 ve doom 3 baya beklemekten bıkkınlık getirten oyunlardan oldular.çıksın artık.peki sistem gereksinimleri hakkında bir bilgin var mı.
hım.. genelde tercih edilen oyunlar action ve racer türü oluyor, Peki ya zamanında nefesimiz kesilesiye kadar oynadığımız mortal kombat, street fighter, tekken ?.Sanırım unutuldular, yada klavye ve mause ortamında pek tutulmadıkları için bahsetmeye gerek duymuyorsunuz.
hele hele oyunların dedesi olan pacman & mario, unutuldularmı ? yoksa basit düzeyde oldukları içinmi :)neden kimse adventure oyunlardan bahsetmiyor ?
alıntı:
Gönderen : cesarionhaklısın halflife 2 ve doom 3 baya beklemekten bıkkınlık getirten oyunlardan oldular.çıksın artık.peki sistem gereksinimleri hakkında bir bilgin var mı.
Sistem Hakkında Pek bilgi yok.Oyunu Çıkınca Görürüz Cesarion
Kolay Gelsin....
alıntı:
Gönderen : Gokçenhım.. genelde tercih edilen oyunlar action ve racer türü oluyor, Peki ya zamanında nefesimiz kesilesiye kadar oynadığımız mortal kombat, street fighter, tekken ?.Sanırım unutuldular, yada klavye ve mause ortamında pek tutulmadıkları için bahsetmeye gerek duymuyorsunuz.
hele hele oyunların dedesi olan pacman & mario, unutuldularmı ? yoksa basit düzeyde oldukları içinmi :)neden kimse adventure oyunlardan bahsetmiyor ?
Unuturmuyum ben hala oynuyorum çok seviyorum....
Kolay Gelsinn..
ya onlar artık ne bileyim uzaylı oyunlarmış gibi geliyo sanki bu dünyanın oyunu değillermiş gibi geliyo bana.
doom 3,half-life 2,medal of honor p.a,silent hill 4,thief 3 ...
Desperado 2 diye bir proje var mı? İlk i müthişti çok kaliteli bir RTS idi.Oynayan bilir zaten
herhalde vardı tam hatırlamıyorum....
kolay gelsin...
NFS-Underground 2 Yeni Yeni ScreenShotlar var arkadaşlar www.eagames.com gir bak anasayfada görürsünüz yepyeni resimler.....
Kolay Gelsin.....
abiler en çok nfs underground 2 yi bekliom
ama tabi thing 3 ü de unutmamak lazım
half life 2 doom 3 te amma sıktı çıksında görelim zaten umduğumu bulamazsam dalcam walla bekle bekle ne bu
cm 5 asla unutulmaz
tek çaremiz beklemek... :))
Kolay Gelsin....
MGS 3 snake eater,STALKER oblivion lost,ve de burnout .gerisi bos
worms serileri sizi etkileyen oyunların arasına giriyormu.benim baya hoşuma giden oyunlardan bir tanesi worms hele arkadaşlar bir araya toplanıp oynamaya başladık mı ooofff doymayın zevkine
Kesinlikle Half Life 2 ve CM5 ,Football Menager 2005
haklısın bu saydıkların çok kaliteli oyunlar.biz de bekliyoruz ama hl2 nin çıkacağı yokki bir türlüü çıkmıyor.yok kod çalındı yok bilmem noldu.football manager 2005 in nasıl bişey olacağını çok merak ediyorum.baya iyi bişey olabilir.cm5 yine aynı tarz sıkıcı bence manageroyunlarını pekte sevmem aslında.