internette fiyatlar güzel de alacağım yer belli olduğundan o yer ne derse o küçük esnafımızın çoğu bu konuda biraz aç gözlü malesef bak medem yeri geldi bir olay anlatayım
elimde hiç açılmamış 1gb Hd 3650 var geçenlerde düşündüm dedimki bunu vereyim üzerinede biraz para güzel bir power alayım böylece kullanamadığım gts 250 ekran kartımıda diğer bilgisayarımda kullanabilirim
internetten power fiyatlarına baktım uygun bir model buldum 100 ytl sonra çıktım dışarı
bakalım kim alacakta elimdeki sıfır jelatinli ekran kartını, bende ondan power alıcam diye
önüme ilk çıkan yere girdim
bir kaç power fiyatı sordum arada baktığım 100 ytl lik modelde var ve ona 120 ytl dedi ok 20 ytl kar koyuyor
çıktım bir kaç yere daha baktım durum aynı
bir yerde 140 dedi eve gittim 2 gün sonra aldım ekran kartımı yanıma ilk dükkana girdim durumu anlattım olur takas ederiz dedi
kaça alıyorsun ekran kartını 50 power ne kadar 150 hoppala ne kadar 150 hani 120 idi neyse çıktım
diğer dükkana anlattım durumu olur dedi
kaça alıyorsun ekran kartını 60 (daha temkinliyim) powerda 140 demiştin adam olurmu 140 180 lira o power yanlış söylemişimdir
bende tekrak eve geldim anlayacağın adamlar üreticiden çok kazanmak istiyor kedide ciğere anca bakıyor neyse çok uzattım galiba iyi geceler.....:D