Arkadaşlar tartışma yaratmadan sevdiğiniz rock parçlarını yazalım benimki
Red Hot Chili Peppers- By the Way
Arkadaşlar tartışma yaratmadan sevdiğiniz rock parçlarını yazalım benimki
Red Hot Chili Peppers- By the Way
https://www.chip.com.tr/forum/Gunun-sarkisi_t44142.html
Bu konudaki cevaplarıma bakılabilir..
CU_GS7https://www.chip.com.tr/forum/Gunun-sarkisi_t44142.htmlAynen katılıyorum
Bu konudaki cevaplarıma bakılabilir..
linkin park-crawling. derim.!
Evanescence - weight of te world
ali fuatlinkin park-crawling. derim.!güzel katılıyorum .Not:ben bu forumu sadece rock parçalar için açtım [*<]
Sefa ve Burak,oğlum koşuuuuuuun :)
Rock diyor
Borga abide dicem ama gelmiş konuya
Rammstein derim noktayı koyarım.. ..R+ Fan.. ich will du hast sonne spiel mit mir Mein herz brennt .....we 80 kdar dha war.
OOOOMMMMEEEERRRRSefa ve Burak,oğlum koşuuuuuuun :)Seni mi kırıcam knka yaa ayıpsın...
Rock diyor
Borga abide dicem ama gelmiş konuya
SevdiklerimYabancılar
Tokio Hotel=10 numara grup.En sevdiğim grupların başında gelir.Şarkı olarak şarkılarının hepsi süper ama en güzeli Monsoon.Kesinlikle dinleyin derim.
30 Seconds To Mars=Bu grubun vokalisti acayip yakışıklı..(Yanlış anlamayın) Adam zaten aktör:Jared Leto.En iyi parçaları From Yesterday ve The Kill.Gerçekten gzl.Klipleri de baya uzun ve güzeldır.From Yesterday'ın klibini izlemenızı önerırım.
Linkin Park=6 kişilik grup ve harbiden süper.2 vokalist, 2 gitarist, 1 baterist ve bir de DJ var ve neredeyse bütün parçaları süper.Adamlar işi biliyor.
Rammstein Ve Korn= Bunlar da çok iyi gruplar.Metal oldukları için çok fazla takılmıyorum ama şarkılarının müzikleri süper.
Bu kadar yabancı yeter.
Bizimkilerden de Şebnem Ferah, Emre Aydın, Hayko Cepkin(arasıra güzel şarkılarını dinliyom ama bide mal mal bağırmasa süper olucak), Gripin, Çilekeş, Manga, Duman vs..
Ömer bu kadar yeter mi yoksa daha yaziyim mi..
-----
Hee bu arada Green Day de var, unutmuşum.Gerçekten çok iyi grup.
Son Düzenleme: Sefa Adak ~ 14 Haziran 2008 20:48
Sefa AdakSeni mi kırıcam knka yaa ayıpsın...Oğlum konuda sevdiklerinizi yazın demiş,sen tüm bildiklerini yazmışsın sanırım
SevdiklerimYabancılar
Tokio Hotel=10 numara grup.En sevdiğim grupların başında gelir.Şarkı olarak şarkılarının hepsi süper ama en güzeli Monsoon.Kesinlikle dinleyin derim.
30 Seconds To Mars=Bu grubun vokalisti acayip yakışıklı..(Yanlış anlamayın) Adam zaten aktör:Jared Leto.En iyi parçaları From Yesterday ve The Kill.Gerçekten gzl.Klipleri de baya uzun ve güzeldır.From Yesterday'ın klibini izlemenızı önerırım.
Linkin Park=6 kişilik grup ve harbiden süper.2 vokalist, 2 gitarist, 1 baterist ve bir de DJ var ve neredeyse bütün parçaları süper.Adamlar işi biliyor.
Rammstein Ve Korn= Bunlar da çok iyi gruplar.Metal oldukları için çok fazla takılmıyorum ama şarkılarının müzikleri süper.
Bu kadar yabancı yeter.
Bizimkilerden de Şebnem Ferah, Emre Aydın, Hayko Cepkin(arasıra güzel şarkılarını dinliyom ama bide mal mal bağırmasa süper olucak), Gripin, Çilekeş, Manga, Duman vs..
Ömer bu kadar yeter mi yoksa daha yaziyim mi..