arkadaslar herkes bugune kadar alis-veris yaptigi sayfalari 10 uzerinden puanlarini da belirterek yazabilir:
fiyat uygunlugu: 8.0
musteri hizmetleri: 8.0
tedarik ve gonderi hizi: 7.0
fiyat uygunlugu: 9.0
musteri hizmetleri: 7.0
tedarik ve gonderi hizi: 8.0
fiyat uygunlugu: 8.0
musteri hizmetleri 7.5
fiyat uygunlugu: 8.5
musteri hizmetleri 9.5
tedarik ve gonderi hizi: 7.5
fiyat uygunlugu: 7.0
musteri hizmetleri: 8.0
bunlar kisisel alis-verislerimden edindigim izlenimler. belki bir cok kisi benim yuksek puan vermis oldugum magazalarla cesitli sorunlar yasamis olabilirler. puanlari verdikten sonra yasadiginiz sorunlari da burada belirtebilirsiniz.
mavibilgisayardan 4-5 sefer alis-veris yaptim. sonuncusunda tedarik suresi 1.5 haftayi bulmustu. ama digerlerinde cok hizliydi. cumartesi gunleri guzel indirimler yapiyorlar. site yavas calisiyor.
gigatek den de bazen kendi adima, bazen yakinlarimin adina cok sayıda alis-veris yaptim. hic gecikme yasamadim. tek sorun UPS kargo. urunler kargoya hizli sekilde veriliyor ama UPS kargo bazen 3 gunde zor elime ulastiriyor. kargolar arasinda en memnun oldugum Yurtiçi kargo... fiyat olarak TEK ler. ankarada kucuk bir dukkan olduklarindan musterilerle pek ilgilenemiyorlar. site cok hizli...
kitapyurdundan bir sefer alis-veris yaptim ve kitabin elime gecmesi bir haftayi bulmustu.
hepsiburada.com gercekten adinin hakkini veriyor. halen daha DDR1 bellek bulabileceginiz bir sayfa. onceden fiyat indirimleri cok fazla olmuyordu ama son zamanlarda fiyatlar cok cabuk guncelleniyor ve dusuruluyor. indirimi biz yaptik deseler de aslinda hak edilen fiyattan satiyorlar. musteri hizmetleri de cok iyi. telefon kullanmadan gonderdiginiz mesajlara da cok kisa surede yanit bulabiliyorsunuz. ancak benim urunlere yaptigim yorumlarin hicbirisini onaylamadilar. nedenini anlamadim. amacim puan kazanmak da degildi... guvenligi en iyi site.
weblebi den PSP icin hoparlor almistim. en uygun fiyat oradaydi. ortalamanin uzerinde bir sayfa. ama baska uygun fiyatli urune rastlamadim.