Hangi sayfalardan alış-veriş yaptınız? Puanlayalım

egemengiga
24-01-2008, 20:34   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4,298 mesaj

arkadaslar herkes bugune kadar alis-veris yaptigi sayfalari 10 uzerinden puanlarini da belirterek yazabilir:

fiyat uygunlugu: 8.0
musteri hizmetleri: 8.0
tedarik ve gonderi hizi: 7.0

fiyat uygunlugu: 9.0
musteri hizmetleri: 7.0
tedarik ve gonderi hizi: 8.0

musteri hizmetleri 7.5

fiyat uygunlugu: 8.5
musteri hizmetleri 9.5
tedarik ve gonderi hizi: 7.5

fiyat uygunlugu: 7.0
musteri hizmetleri: 8.0

bunlar kisisel alis-verislerimden edindigim izlenimler. belki bir cok kisi benim yuksek puan vermis oldugum magazalarla cesitli sorunlar yasamis olabilirler. puanlari verdikten sonra yasadiginiz sorunlari da burada belirtebilirsiniz.

mavibilgisayardan 4-5 sefer alis-veris yaptim. sonuncusunda tedarik suresi 1.5 haftayi bulmustu. ama digerlerinde cok hizliydi. cumartesi gunleri guzel indirimler yapiyorlar. site yavas calisiyor.

gigatek den de bazen kendi adima, bazen yakinlarimin adina cok sayıda alis-veris yaptim. hic gecikme yasamadim. tek sorun UPS kargo. urunler kargoya hizli sekilde veriliyor ama UPS kargo bazen 3 gunde zor elime ulastiriyor. kargolar arasinda en memnun oldugum Yurtiçi kargo... fiyat olarak TEK lerKahkaha. ankarada kucuk bir dukkan olduklarindan musterilerle pek ilgilenemiyorlar. site cok hizli...

kitapyurdundan bir sefer alis-veris yaptim ve kitabin elime gecmesi bir haftayi bulmustu.

hepsiburada.com gercekten adinin hakkini veriyor. halen daha DDR1 bellek bulabileceginiz bir sayfa. onceden fiyat indirimleri cok fazla olmuyordu ama son zamanlarda fiyatlar cok cabuk guncelleniyor ve dusuruluyor. indirimi biz yaptik deseler de aslinda hak edilen fiyattan satiyorlar. musteri hizmetleri de cok iyi. telefon kullanmadan gonderdiginiz mesajlara da cok kisa surede yanit bulabiliyorsunuz. ancak benim urunlere yaptigim yorumlarin hicbirisini onaylamadilar. nedenini anlamadim. amacim puan kazanmak da degildi... guvenligi en iyi site.

weblebi den PSP icin hoparlor almistim. en uygun fiyat oradaydi. ortalamanin uzerinde bir sayfa. ama baska uygun fiyatli urune rastlamadim.

erdem187
24-01-2008, 21:11   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,334 mesaj

UPS den şikayetçiyim gigatekten alışveriş yaptım 1 hafta sonra getirdiler...beyler böyle olay olunca direkt sikayetimvar.com a gidin;)

blackhawkmilan31
26-01-2008, 10:21   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,472 mesaj

Vatan'dan ve hepsiburada'dan alışveriş yaptım.Bu koşullarda bir de Gigatek'ten alışveriş yaparım ama hiç oradan yapmadım.Daha çok hepsiburada'dan yaptım.

Vatan:   (E6600)
fiyat uygunluğu:7
müşteri hizmetleri:5
tedarik ve gönderi hızı:8

hepsiburada: (OCZ Reaper,MSI p35 platinum,samsung sata2 250,feel hurricane,nokia 6300),fsp epsilon 700
fiyat uygunluğu:8
müşteri hizmetleri:8
tedarik ve gönderi hızı:7

aral (mafia)
fiyat uygunluğu:8
müşteri hiz:7,5
tedarik ve gönderi:9

Son Düzenleme: blackhawkmilan31 ~ 26 Ocak 2008 10:23
CU_GS7
26-01-2008, 12:40   |  #4  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj

hepsiburada
fiyat uygunlugu: 8
musteri hizmetleri 9
tedarik ve gonderi hizi: 10
ipod nano 8gb almıştım, gece saat 2 civarı siparişi vermiştim.. Sipariş günü tamamamen geçti; ertesi sabah elimdeydi..Gülümseme

mavibilgisayar
fiyat uygunlugu: 8,5
musteri hizmetleri: 8
tedarik ve gonderi hizi: 7,5
mavi'den 2 kere usb bellek almıştım enişteme ama kargo süresi biraz uzamıştı, aslında yine de normal sayılabilecek sürede gelmişti..

sendit.com
fiyat uygunlugu: 9
musteri hizmetleri: 9,5
tedarik ve gonderi hizi: 6
sendit'ten 2 senedir PES oyununu erken sipariş ile alıyorum.. Erken sipariş olunca Türkiye'den ilk çıktığında alsam 75 ytl iken ben 55ytl'ye alıyorum.. Bu bakımdan fiyat avantajı yüksek bir site.. Müşteri hizmetlerine çat pat 1 ingilizce ile mail atsanız bile kısa sürede geri dönüyorlar.. Ürün ulaşmadı diye para iadesi bile çok kolay gerçekleşiyor..
Gönderimdeki sorun ise Türkiye'de PTT ile çalışıyor olmalarından kaynaklanıyor.. Çünkü PTT hem yavaş çalışıyor hem de kapıya kadar asansörle çıkmak yerine kapıcıya ürünü bırakıp gidiyor..Gülümseme

Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 26 Ocak 2008 12:46
theironman
26-01-2008, 13:04   |  #5  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

puanlamayla uğraşamicam şimdi kusura bakma ama genelde hepsiburda'dan alıyorum, notları da gayet iyi.

egemengiga
27-01-2008, 17:52   |  #6  
OP Yıllanmış Üye
4,298 mesaj

siz neler aldiklarini hatirlamissinizKahkaha. ben hatirlayamiyorum baya bir cok. komsular adina da alis-verisler yaptigim icin...Kahkaha.

Cem, sen istanbulda oldugundan eline cabuk gecmisKahkaha. ben en az 3 gun bekliyorum... hele en son piranha webcam ve kulaklik almistim, cumartesi verdim carsamba geldi... ondan oncekinde de kasa ve monitor almistim bir arkadasa, 1 haftayi gecmisti gelmesi...

Son Düzenleme: egemengiga ~ 27 Ocak 2008 17:56
blackhawkmilan31
27-01-2008, 18:41   |  #7  
Yıllanmış Üye
1,472 mesaj
egemengiga
siz neler aldiklarini hatirlamissinizKahkaha. ben hatirlayamiyorum baya bir cok. komsular adina da alis-verisler yaptigim icin...Kahkaha.

Cem, sen istanbulda oldugundan eline cabuk gecmisKahkaha. ben en az 3 gun bekliyorum... hele en son piranha webcam ve kulaklik almistim, cumartesi verdim carsamba geldi... ondan oncekinde de kasa ve monitor almistim bir arkadasa, 1 haftayi gecmisti gelmesi...

Aslında onlarla alakası yok.Mesela ben pzrts gününden beri kasayı bekliyorum hala yok.Stokla alakalı birşey.

egemengiga
27-01-2008, 18:51   |  #8  
OP Yıllanmış Üye
4,298 mesaj

biliyorum her urunu ellerinde tutmuyorlar, gerektiginde dagitimci firmadan istiyorlar. ama ellerinde olmayan urunler hep beni buluyor. ellerinde olunca hemen gonderiyorlar zaten...

Mackerman
05-04-2008, 23:34   |  #9  
Yeni Üye
31 mesaj

www.hizlipc.com.tr

Fiyat :10
Hiz : 10
Güvenlik: 10

kısacasi cok uygun kampanyalar yapiyorlar...bakin isterseniz bir...

Borga-x
06-04-2008, 00:05   |  #10  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Hepsiburada
Fiyat:8
Hız:9
Güvenlik:9
Buradan 2 kere KIS6 surumu aldım.

Firebal.net
Fiyat:7
Hız:9
Güvenlik:7
Burdan Guneykoprusu sogutucusu almıştım. Hatta ıncelemesını sıte ıcınde ben yazdım. Hızlılar ama site bıraz vasat

Weblebi.com
Hız:8
Guvenlik:8
Site içeriği aslında güzel aradıgınızı bulabılıyorsunuz ama arkadaşıma bır joystcik aldık PC ıcın bıze Ps2 data gırıslı versıyoununu yolladılar. Orda bır patladı sıte

Fiyat :7
Hız:5
Güvenlik:7
Müşteri memnuniyeti:4
Ben sizin yerinizde olsam bu sıteden alışveriş yapmam. WD HDD istedim 1.5 haftada ancak geldi ne bir telefon numarası var nede maillere hız cvp verıyorlar.

Bende cok alısverıs yaptım aslında hepsı burada ve firebal en sevdıklerım oldu. Hıcbır kargoyla sıkıntım olmadı sımıdye kadar. Çünkü çalıştıgım yer cok bilinen bır merkez ve e-5 ile TEM otoyolunun bırleştıgı yerde ve hergun bızım fırmaya kargo gelır. Bu yuzden bırcok nakliye fırması sadece şirket adını vermemız yetıyor şehir içinde

eray36
08-08-2008, 16:19   |  #11  
Yıllanmış Üye
142 mesaj

ben şu ana kadar hepsiburada.com ve ucuzgiy.com'dan yaptım.

Hepsiburada.com
Güvenlik:10

Ucuzgiy.com
Fiyat:7
Güvenlik:10

Ucuzgiy.com'da kapı da ödeme seçeneği de mevcut.

bektash
08-08-2008, 16:45   |  #12  
Yıllanmış Üye
1,997 mesaj

vatan bilgisayar % 10 10 10

gittigidiyor & 10 9 10

Fatih_ARMAĞAN
08-08-2008, 17:03   |  #13  
Yıllanmış Üye
2,804 mesaj

3 aşa 5 yukarı..
hepsi fiyatlar benzer birinde bi cihaz 10 liraysa birinde 9 lira ama en iyi ortalama bence hepsiburada.com   da

en güveniliri..
en hızlı ulaşım..
en hızlı cevap vereni..

bence Hepsiburada.com

fakat tek sıkıntım  telfonla ulaşabilecek birilerini bulmak çok zaten tel nosuda hiç bir yerde yok  zor mesaj olayı çok gıcık. :D

tesisatci
08-08-2008, 17:39   |  #14  
Yıllanmış Üye
449 mesaj

ben telden sipariş veriyorum ya ben geçerken uğrayıp alıyorum yada eve gönderiyolar en güzeli gidip konuşabileceğin muhatap alacak insanlar bulabileceğin yerden almak

netten pek uğraşmıyorum
ver siparişi gelsin
almira:D

Jokeman
13-08-2008, 22:33   |  #15  
Yeni Üye
25 mesaj

İstanbul ve Ankara dışında oturan biri olmam nedeniyle birçok alışverişimi internetten yapıyorum. Uzun süre favorim hepsiburada.com idi. Özellikle son dönemde birkaç aksaklık dışında bir problem yaşamadım. Aşağıda puanlamalarımı görün.

1) Hepsiburada.com
             Fiyat: 7
   Müşteri hizmeti: 6
      Tedarik hızı: 7
      Gönderi hızı: 8
       Ürün tarifi:10
En önemli handikapı telefonla iletişim kurulamaması. Herhalde Türk insanı olarak biraz konuşarak işlerimizi halletmeye alışmışız. Sadece mail yoluyla olunca insan dikkate alınmadığını hissediyor.

2) Koysepete.com
             Fiyat: 9
   Müşteri hizmeti: 7
      Tedarik hızı: 3
Buradan bir alışverişim oldu. sipariş ettiğim dört üründen birini tedarik edemediler. Paranın 1 hafta içinde bankaya iade edileceğini bildirdiler. Bakalım, bekliyorum.

3) ereyon.com
             Fiyat: 8
   Müşteri hizmeti: 3
      Tedarik hızı: 7
      Gönderi hızı: 6
Aslında çok uygun fiyatlı ürünler satmasına rağmen tercih etmeyeceğim bir site. Aldığım bir ürünü iptal etmek zorunda kalmıştım. Paramı yaklaşık 3 hafta iade etmediler ve attığım maillere de cevap vermediler. En sonunda şikayetvar.com'a şikayet ettim, benimle hemen irtibat kurdular ve paramı iade ettiler, ama geç oldu, canım çok sıkıldı. Bu yüzden tavsiye etmem. İnsan güven istiyor.

4) kaganparfumeri.com
             Fiyat: 10
   Müşteri hizmeti: 10
      Tedarik hızı: 10
      Gönderi hızı: 10
       Ürün tarifi: 10
Gerçekten dört dörtlük Bursa orijinli bir site. Hanımın makyaj malzemelerini piyasadan %25 daha ucuza alıyorum. Tek kötülüğü taksit yapmaması. Aksi halde telefon da dahil olmak üzere her hizmeti var.

5) aralgame.com
   Müşteri hizmeti: 8
      Tedarik hızı: 8
Benim oğlanın bilumum bilgisayar ve PS2 oyunlarını aldığım site. Hemen her oyunu bulmak mümkün. Piyasada 109 YTL olan oyunu kargo dahil 59 YTL.ye aldım. Tavisye ederim.

6) kangurum.com
   Müşteri hizmeti: 10
Evinizden çıkmadan domates aldığınız site. Sadece belli şehirlerde var. Ankara'daki annemlere erzak, ramazanlık falan almak için kullanıyorum. Yaşlı insanlar da yorulmak zorunda kalmıyor. Tavsiye ederim.

7) ebay.com veya ebay.co.uk
   Müşteri hizmeti: 6
      Gönderi hızı: 5
Yaklaşık 30 alış-verişim oldu. Türkiye'de bu kadar ucuzu mümkün değil bulamazsınız. Örneğin 140 YTL olan bir oyunun gelmesi size 32 YTL.ye maloluyor. Çok yavaş geliyor (7-20 gün arası). Türkiye'de 500 YTL istenen laptop tamirini 100 dolara hallettim. Bir olayla karşılaştım, aldığım ürün gönderilmedi ancak PayPal paramı geri ödedi. Gümrük problemi olmasa neler getirilir.

8) gittigiyor.com
   Müşteri hizmeti: 4
       Ürün tarifi: 5
Çok uyduruk ürünlerle karşılaşıyorsunuz. Orjinal denen ürünler orjinal çıkmıyor (ucuz et misali). Ancak gittigidiyor buna önlem almazsa artık tercih edilmez sanıyorum. Bazı ürünler piyasadan bile pahalı.

9) weblebi.com
   Müşteri hizmeti: 8
      Tedarik hızı: 8
Orta halli bir site. Bir kez alışveriş yaptım, problem çıkmadı.  

lensal.com veya lensmarket.com gibi sitelerden de alışveriş yapıyorum. Bir problem çıkmadı. Hatta bu siteleri, buradaki gözlükçülere örnek söterip indirim bile yaptırabiliyorum. İyi oluyor.

Diğer şimdi aklıma gelmeyen siteleri de aklıma geldikçe yazarım. İnternet alışverişi iyi ki var, online alışveriş yapılmasa bile gerçek ve ucuz fiyatlar öğrenilip pazarlık payınızı artırıyorsunuz.

Son Düzenleme: Jokeman ~ 13 Ağustos 2008 22:35
TuncaBozkurt
23-08-2008, 12:24   |  #16  
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj

Vatan Bilgisayar
Fiyat uygunluğu: 8,5
Müşteri hizmetleri: 9,5
Tedarik ve gönderim hızı: 10

Genel olarak bilgisayar parçalarını Vatan'dan aldım şimdiye kadar. Yaşadığım tek sorunda ürünü aynen geri aldılar. Bu arada internet ile Bursa ve Bostancı mağazaları arasında hizmet farkı yok.

Gigatek
Fiyat uygunluğu: 9,5
Müşteri hizmetleri: 10

Şimdiye kadar tek alışveriş yaptım. 17 Ağustos Pazar sipariş verdim, 18'inde saat 17:00 civarında Ankara'dan kargoya verildi, 19'u öğlen civarında elime ulaştı. Fiyatları gayet iyi. Mail ile sorduğum sorulara da oldukça hızlı ve yeterli cevaplar verdiler.

İdeefixe
Müşteri hizmetleri: 9
Tedarik ve gönderim hızı: 9
En son birkaç sene önce alışveriş yapmıştım. O zaman elektronik de satıyordu. SD kart almıştım. Ayrıca ço sayıda da kitap aldım. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Kitapyurdu:
Müşteri Hizmetleri: 9,5
Tedarik ve gönderim hızı: 9,5-10(Tam bir değerlendirme yapamadımKahkaha)
Buradan da çok sayıda kitap satın aldım. Burada da herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Ereyon:
Fiyat uygunluğu: 9
Müşteri Hizmetleri:9
Merkezi İzmir'de olmasına rağmen verdiğim sipariş 1 günde geldi. Fiyatları da oldukça iyi.

sensen22
24-04-2010, 11:56   |  #17  
Taze Üye
10 mesaj

bende genelde http://www.cilginalisveris.com/ dan alıyorum tedarik hızlı

hariciadam
26-04-2010, 15:17   |  #18  
hariciadam avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 12
1,192 mesaj

http://www.pcdepo.com  burda fiyatlar baya uygun

whisky romeo tango
27-10-2010, 18:20   |  #19  
Taze Üye
1 mesaj

İnternet üzerinden kitap dışında alışveriş yapmadım hiç.Kitap fiyatları nette daha ucuz.
www.limonkitap.com adlı siteyi keşfettim.
fiyatlar 9 
tedarik hızı 8 
müşteri hizmetleri 9

Son Düzenleme: whisky romeo tango ~ 29 Ekim 2010 16:30
nikobelic
27-10-2010, 21:54   |  #20  
Yıllanmış Üye
127 mesaj

www.hepsiburada.com
musteri hizmetleri 2.5
tedarik ve gonderi hizi: 8.0

hakanasrav
30-10-2010, 01:10   |  #21  
Taze Üye
3 mesaj

merhaba,

ben de www.delikarga.com ve www.aynigunkargo.com hakkında görüş bildirmek isterim. Bu iki firma ithal ettikleri ürünler ağırlıklı satışlar yaptıkları için aşağıdaki konularda gayet iyiler. Herkese tavsiye ederim:

1- Ürünlerin fiyatlarının düşük olması
2- Müşteri hizmetlerinin ürünlere hakim olup sorduğunuz sorulara yanıt verebilmesi
3- Ürünleri aynı gün kargoya verebilmeleri
4- Teknik servis ya da iade talebi gibi durumlarda mükemmele yakın bir şekilde hizmet vermeleri

saygılar