Arkadaşlar sizce hangi işletim sistemi diğerlerine göre daha az sistem gereksinimi istiyor ve daha seri çalışıyor ?
Hangi sistem daha hızlı ?
Bu arada konunun yeri farklı olmuş k.bakmayın :)
Diğer Windows İşletim Sistemleri ile Diğer İşletim Sistemleri karışmış :))
Hepsini Kullanmadım Ama O Zamanlar 32MB Ekran Kartı En Baba Kartı O Benim Pc Bozukdu Okuldan Ark O Zamanlar Kimse Bilmiyo Tabi Dediki Kasayı Acak Orda Bi Parça Var Alak Tabi Biz Denedik Ama Ekran Kartı Ne Asdasdas Dedim Oda Bilmiyo En Sonunda Bulduk Sonra Boot Etmeden Windows Kurmaya Çalıştık Bu Aldı Ekran Kartını Vermiyo Okulda Bi Güzel Kavga Ettik:D 3-4 Sene Sonrada Xp Cıktı Cok Sefildim O Aralar Cd Olmadan Oyun Oynayanları Direk En İyi Bilgisayarcı Kısmına Koyuyordum Hatta Benim Ark Gıcıklık Olsun Die Benim Gta Cd'Sini Kırdı Neyseki Ben Ondakini Çaldım :D Sonrası Zaten Bilgisayar Bozarak Geçti En Sonunda Az Cok Kavradık Ama Artık Bilgisayar Kullanmak Degersiz Herkez Yeteri Kadar Biliyo Hatta Benim Okuldaki Korsan Cd Satıcım Bile Durdu Millet İndiriyo Paso:D
P3 1.1 Ghz
256 Mb. Sd-Ram
16 Mb Ekran Kartı
20 GB HDD
Bu Laptop'a hangi sistem gider ? Windows 98 mi? Windows 2000 mi?
Me kurma da ne yaparsan yap adamlar Windows Mistake Edition olarak çıkarmışlar zaten ME yi :D :D :D
2000 kullanmadım ama kullanılan kernel midir nedir o yüzünden 2000 olacağını düşünüyorum ..