arkadaşlar bu anket çok yapıldı ama bilyorsunuz win 7 nin satışa çıkamsına sayılı günler kaldı acaba şu an ki oran nasıl sizce
hangi sistemi kullanıyorsunuz?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
147 mesaj
Bence çoğu insan hala xp kullanıyordur.Ama bilgisayar hakkında haberderi takip eden kişiler win7'ye geçmiştir diye düşünüyorum.
Son Düzenleme: berksus ~ 18 Ekim 2009 21:13
Yıllanmış Üye
299 mesaj
Şu anda Windows Vista Ultimate kullanıyorum ama bilgisayarım Windows 7 açılışında kasıyor , sorun ne bilmiyorum sistemimin özellikleri de iyi (ekran kartı dışında.) ama yeni PC alırsam performanslı win7 tabiki.
Şu anda Windows Vista Ultimate kullanıyorum ama bilgisayarım Windows 7 açılışında kasıyor , sorun ne bilmiyorum sistemimin özellikleri de iyi (ekran kartı dışında.) ama yeni PC alırsam performanslı win7 tabiki.
win 7 nin açılma süresi wistayla kıyaslanamayacak kadar performanslı açılış programlarını kontro et bence
Şu anda Windows Vista Ultimate kullanıyorum ama bilgisayarım Windows 7 açılışında kasıyor , sorun ne bilmiyorum sistemimin özellikleri de iyi (ekran kartı dışında.) ama yeni PC alırsam performanslı win7 tabiki.Aero yu kapatmayı dene.. Masaüstü sağ tıkla\ kişiselleştir\temalar\bu bölümde temel ve yüksek karştılı temalardan windows 7 basic i seç... İşe yarıyor<
Yıllanmış Üye
1,219 mesaj
Windows Vista'dan vazgeçmeyeceğim :)
Yıllanmış Üye
1,219 mesaj
7'nin açılma süresi daha hızlı diyorsunuz ama Chip Online'de bunun hakkında haber vardı okumadınızmı? Vista daha hızlı açılıyormuş...