Hangisi sizce daha iyi?
Hangi Strateji Serisi Daha İyi?
- 1
- 2
tabiki red alert serisi
oradaki oyunların çoğu aslında farklı kulvarlarda.
AgeOfEmpires serisi KaranlıkÇağ-Rönesans arasına hitap ediyor.Gerçek zamanlı.
TW serisi de aynı aralıkda ama o Sıra tabanlı
Generals şimdiki zamana yakın gerçek zamanlı.
Red Alert ileri zamanlar.
Stroınghold daha gerçekçi.olaylar zincirleme.
BFME ,LOTR severler için ,fantastik.
EE Aeo ya yakın.Çok tanınmıyor.O kadarda iyi deil.Ama oynayanı var yine.
bunun harici Rise of nations vardı.İlk oyunu fena deildi.Biraz karoşıkdı.Ama Legend bozdu olayı.2. oyunu da gelmedi :D
bence age of MYTHOLOGY en iyisi:)
red alert'in hayranıydım. 3.cüsü çıkana kadar. şuan middle earth'dan başkasını gözüm görmüyor.
bende şu anda aeo3 oynuyorum,yarın Generals tiberium wars alacağım.
eski pc de aeo pek hoş göstermiyordu
Age of Empires ve The Battle for Middle-Earth Serileri çok güzel karasız kaldım.
Tabii ki BFME ve Empire Earth 1-2(3.sünü beğenmedim)
çoğunu oynadım Age Of Empires hala oynarım ama en iyis heroes serisidir. hereos oynayanlar bilir geçirdikleri saatleri
EE nin ilk oyunu saçma olmuştu.Onu oynayacağıma o zaman AEO1 bile oynardım :D
Ama 2. oyununda olayı toplamışlar.
saçma tabii ki command conquer generals serisi
saçma diye bir olay yok kardeş.Buraya anket koyduk.Sonucunda hangi serinin daha iyi olduğunu göreceğiz.
Tabi sonunda alışık olduğum şu lafı duyacağız:
"Baba sen bırak Xoyunu/grubu/hayvanı vs. Sen bu babaları hiç oynadın/dinledin/yetiştirdin mi? :::
1-xxxxxxxxx
2-yyyyyyyy
3-zzz
.
.
.
n-hgefşlkaygılauglöasıug
Gibi bir diyalog çıkar bakın eminim :D :D :D.İnşallah çıkmaz medeni oluruz ama. :D
Age of serisi nasıl önde anlamadım Total War serisinin tamamını oynamamışlar sanırım age of serisine oy verenler.
Benim ilk oynadığım oyun Age of 1 ve Delta Force 1 'di hep bu ikisine sempati duymuşumdur şimdi ise imzamdaki oyunları oynuyorum
arakadaşım tiberium wars zaten generals serisi içinde.
tw ve aoe başa baş gidio,normal :D
valla oyun olarak bir total war serileri bir age of serileri birde command&conquer serilerini bilirim...belki dahada iyileri vardır ama suana kadar oynadıklarım içinde en iyiolanlarıydı bunlar...
Rise of Nations benim favorim garip diyeceksiniz ama o oyun çok hoşuma gidiyor
strateji oyunlarını çok severim bence stronghold serisinin yeri bunların içinde en güzel yerdedir.
stronghold crusader i yıllarca oynadım.Çok da zevk alırdım oynarken.Ne zaman ki SH2 çıktı,o zaman oyunun sonu geldi.
Ayrıca firma tanıtımı iyi yapamadı o nedenle çoğu kişi oynamamış bile
bence en iyileri bfme ve c&c serisi age of niçin çok oy aldı cunku cocuklugumuzun oyunu ilk onu oynadık yoksa grafik hikaye vb. olarak cok geride company of grafikte bir numara bence bana gore hikaye bfme :D fanatigim total war savas sistemi tartısılmaz zaten cok farklı
- 1
- 2