Firefox gitgide gelişiyor ama chrome hep aynı şimdi firefox 15 çıktı aşağı yukarı giderken bi hoş inip çıkıyor ama google chrome hep aynı bide firefox oyunlarda daha hızlı
Hangi Tarayıcı daha iyi ?
bende multibişeyli var ,nedir yazıcı tarayıcı felan beraber. gayet iyi yani, çalışıyor.
Arkadaşlar Chrome Daha iyi Firefox Her 1 sayfayı yeni sekmede açıyor ve pc bir süre sonra ağırlaşıyor.chrome ise tek sekmede açıp geri dönme seçeneği sunuyor.chromede indirirken biraz kötü o konuda firefox daha iyi yeni indirme sekmesi açıyor chrome ise altta küçük bir çubukta açıyor chromede indirmeyi durdurduğunda bidaha devam ettiremiyorsun ama firefox devam ediyor.ama şahsen sorarsanız chrome kullanıyorum indirme yaparken explorer 8 kullanıyorum. tercihim 1 pcde 3 tarayıcı. Chrome Firefox ve Explorer 8
Maxthon da deneyin oda çok iyi.
Chrome bana mozilla kadr kullanışlı gelmiyor.. Benim gibi düşünen çok kişivardır lakin farklı olmak bi havası olması için(gerçekten güzel özellikleri var ama anlıyana) chrome kullanamak işte chrome kullananların çoğunluğu bu işte ve add-ons cabası daha anlaşılır dır bnm mozillam her seviye kullanıcıya hitap eder ....
Mozilla Firefox bence daha iyi.Chromenin tek +sı bazcık daha hızlı olması o kadar.
Bence her ikisininde dönemleri oluyor bazen chrome daha iyi performans veriyor bazende firefox ama şuan benim daha iyi performans aldığım tarayıcı chrome .
bu anketin cevabı ikiside bir pcde ikisininde mutlaka olması gerekli , ghorome sörf için, firefox video için 2sinide yükleyin bide orbit kurun bütün videoları indirin
Sıralamam:
1.Google Chrome
2.Mozilla Firefox
3.Opera
4.Internet Explorer
5.Safari
6.DİĞER
windowsda crhome, firefox cok agir baglantilarda, opera turbo mukemmel ozelikle kotalilarda %60 veriyi dusuruyor.
linuxda firefox chomium, chrome.
xperia rayda ise kendi tarayicisi, chrome beni kudurtuyor ama akil almaz ozellikleri var.Ornegin ufak, yazilarin oldugu bir yerde yada celtikleri, tiklarken kare isinde kucuk kutucuk icinde, zoom yapiyor, sayfa kucuk kutucuk cok buyuk celtige rahat basiyorum.Ozellikle reklami kapat yazan sitelerde acayip guzel zuumluyor kutucuk, ama favori kaydi yapmiyor kudurdum.
gecisler ve hizi iyi.