Maxthon.
Hangi Tarayıcı daha iyi ?
Anketin 2 seçenekli olması saçma. Internet Explorer, Safari, Opera gibi diğer önemli browserlar niye yok anlamadım. Ama verdiğin 2 seçenek arasında seçim yaptığımda Chrome. Tasarım olarak teması daha iyi ve indirilen temalarla daha da iyi oluyor. Kullanıma gelince seçenekleri, ayarları butonları vb. şeyler gayet anlaşılır. Hızlı açılıyor ve eklenti, uygulama, oyun gibi şeylerin indirilebileceği yeterli sayılabilecek bir mağazası var (Chrome Web Store). Ama diğerlerini de katarsan bence Internet Explorer. Şimdi herkes önyargıyla yaklaşıp "Internet Explorer mı kullanıyosun?", "Çok uyduruk", "Tarayıcıdan anlamıyorsun" gibi şeyler söyleyecek ama Internet Explorer 9'u ve Internet Explorer 10'u kullanırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.
RAM ve CPU kullanımı için test edilen 10 Tarayıcı
https://www.chip.com.tr/forum/ram ... rayici_t255460.html
uzun lafın kısası,Ram kullanımı , İşlemci kullanımı ve 10 sayfa yükleme zamanı açısından , tablodan test sonuçlarına bakarak Siz karar verin.
Chorme nin ogrnmesi gereken cok sey var su an icin firefox ;)
RAM ve CPU kullanımı için test edilen 10 Tarayıcı
https://www.chip.com.tr/forum/ram ... rayici_t255460.html
uzun lafın kısası,Ram kullanımı , İşlemci kullanımı ve 10 sayfa yükleme zamanı açısından , tablodan test sonuçlarına bakarak Siz karar verin.
chrome aslında iyi gidiyordu fakat firefox bugünlerde daha iyi.Sizde pek anlaşılmasada düşük pcler canavar gibi.chromede art arda crhome .exe 10 tane varya çok işlemci ve ram harcıyor. Buda 5 sayfayı bırak 3 sayfadan sonra pc güm.Firefoxda 10na kadar yolu var.Safari az hacıyor fakat flash sorunu var.
hani p4 2.8ghz tek çekirdek 1gb ddram 266 nanohrz(yalana bak mhz) ati x1550 agp diyice tarih ötesi çağlardan, bir uyanış ve itici bir güç bu bilgisayar fakat bu firefox olayı aştı sanırım.xp nin gözünü seveyim uçak gibi.
sadece chip online açık.
Ya bence chrome daha çok gelişmesi lazım hala anlık çökmeler oluyor.Mozilla o konuda çok iyi.
Olum sizi sayı ile mi gönderiyorlar.Efendimiz Hz Muhammed(S.a.v) bunu 1400yıl önce söylemiştir.Buda kanıtıdır.(üsteki vatandaş)
Leader is apparently
(Ahir zamanda) Sizden önceki milletleri karış karış, arşın arşın izleyeceksiniz, hatta onlar (Yahudi ve Hıristiyanlar) kertenkele deliğine girseler, siz de peşlerinden gireceksiniz. (Ölüm Kıyamet ve Diriliş, s. 470)"Ümmetim, kendisinden asırlar önceki (adetleri) karış karış ve teker teker almadıkça kıyamet kopmaz." Denildi ki: "Ya Resulullah! Persler ve Rumlar gibi mi?" Buyurdu ki: "İnsanlar içinde onlar gibi olanlar da." (Muhtasar-ı Buhari, s.509, hadis no. 2216)
"Nefsim yed-i kudretinde olan zata yemin ederim ki siz de kendinizden önceki (Yahudi-Hıristiyan) milletlerin yoluna mutlaka uyacaksınız." (Tirmizi)
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (123682) ~ 02 Ocak 2013 23:31
What's connection between web browser and Religion ? You just cracked me up.
tabıkı mozılla ama nolur yardım...edınız e okul sadece explorerda calısyor... mozlılla kurulu acamıyorum eklentı denedım surumune uygun degıl dedı ayrıca 0x0000409 özel durumu 0x6...... konumunda hatası verıyor explorer sayfası hiç acılmıyor acılıp ınternete baglanamama durumu degıl yanı denetım masasından varsayılanlar denedım olmadı explorer 7 8 9 ayrı ayrı yukledım sıldım olmadı fıre ı kaldırıdım cakısıyordur dıe olmadı olmadı vırus programı mcafı vardı sıldım olmadı yenıden baslattım olmadı...sanıyordum kı wındows ıle ılgılı uzantısını sıldı wındows u guncelledım update ettım olmadı wın 7 gorunumlu xp kullanıyorum lutfen yadım explorer calısmıyor