ARKADAŞLAR İNTERNET TARAYICILARINDAN HANGİSİNİ KULLANMAM GEREKİYOR. HANGİSİ DAHA GÜVENİLİR HANGİSİ DAHA HIZLI. HEPSİNİ DE PC YE YÜKLEYİP KULLANSAM SORUN ÇIKARMI?
HANGİ TARAYICI DAHA İYİ?
- 1
- 2
Bende yüklü olanları söylüyüm
Mozilla
İE
Opera
Safari
Google Chrome
Hiç bir sorunda yaşamıyorum.
Google Chrome chip'e girerken kulanıyorum
Opera ve safariyi braktım kullanmayı yüklü ama
İE microsoftla ilgili şeylerde kullanıyorum
geri kalan her şeyi mozilla ile hallediyorum..
mozilla firefox sorunum yok ...
mozilla firefox herşeyden öte (hızlı vb) çok sempatik
IE 8'i hiç mi hiç tavsiye etmem.hele hele yenilerde çıkan beta 2 sini.başlarda güzel duruyordu.tasarımını çok beğenmiştim.özellikle renkli sekme olyını.ancak baktım ki CPU yu çok kullanıyor.buda doğal olarak CPU nun ısınmasına neden oluyor.bu nedenle IE yi kullanma derim.ben opera kullanıyorum.hız dedinmiydi aklına opera gelmeli.gayet hızlı bir tarayıcı.en çok kullandığın siteleri hızlı erişime ekledin mi gör baqalım hız neymiş.kısayol tuşlarıda atıyor zaten kendisi.birde işin içine mouse kısa yol tuşları girince iş iyice hızlanıyor.
kısacası önerim O-PE-RA!!!
http://download.chip.eu/tr/Opera-9.51_70101.html
ch-ro-me tek kelimeyle mükemmel
benim favorim suan için Google Chrome çok hızlı açıyor sayfaları maşallah
AnDiOpera'da kendine şöyle bir hızlı erişim sayfası hazırlayarak,kendince en iyi web trayıcısını yapabilirsin.arkadaşım tam bilmiyorum ama firefoxunda böyle birşeyi var eklentisini ekledin mi oluyor diye biliyorum araştırıp eklentiyi yazarım en iyisi mozalli firefoxbu konuda anket yapsak nasıl olur
Son Düzenleme: mahsun494 ~ 05 Ekim 2008 07:03
İnterner explorer 8 de herhangi kelimeyle yaptığım arama sonucunda çıkan lingleri tıklamaya çalışırken ling bir anda yukarı kayıyor. Tekrar aynı linge geliyorum. 2. tıklamamda sayfayı açıyor. Programı kaldırmayı denedim ama beceremedim. Baktım olacak gibi değil operayı yükledim. Şimdi de operaya alıştım bırakamıyorum.
Chrome tam fiyasko bir sürü açık var
ya firefox ya opera
operaaaaaa
dikkat:opera profesyonel kullanıcıların herdaim tercihidir.amatörler firefox ve ie kullanabilir.
BEN FİREFOX ÜSTÜNE GÜL KOKLAMAM :D
1.Maxthon
2.Opera
3.Avan Bovser
4.Green Browser
Benim sıralamam böyle
ARKADAŞLAR İNTERNET TARAYICILARINDAN HANGİSİNİ KULLANMAM GEREKİYOR. HANGİSİ DAHA GÜVENİLİR HANGİSİ DAHA HIZLI. HEPSİNİ DE PC YE YÜKLEYİP KULLANSAM SORUN ÇIKARMI?hepsini kullanırsan birşeyle eksik kalır.Bir tane sörf tarayıcın olsun bir tane de diğerinde sorun çıkarsa diye tarayıcın mesela ie.
IE 8'i hiç mi hiç tavsiye etmem. {...}Arkadaşa katılıyorum İnternet Explorer'ı kesinlikle önermem.Geriye:Google chrome,Mozilla,Opera,Safari kalıyor.Opera çok seri bir tarayıcı fakat bazı şeylerde sorun çıkabiliyor.(yaklaşık 2 ay kullandım.)Safari'nin Türkçe desteği yok ama onu kullanmak için çok da İngilizce bilmen gerekmiyor.Ben Google Chrome veya Mozilla öneririm.</
hepsini kullanırsan birşeyle eksik kalır.Bir tane sörf tarayıcın olsun bir tane de diğerinde sorun çıkarsa diye tarayıcın mesela ie.ama ben yine de ieyi sadece sorun çıkınca öneririm.Onun dışında yanına yanaşmanı önermem.En iyi sonucu kendin belirle.Bütün tarayıcıları yükle(5 tane filan)onları 3-4 gün dene en hoşuna gidene bak.
- 1
- 2