Sizce hangi tarayıcı en kullanışlıdır.Sadece hız bakımından değil her açıdan bakın.
Hangi Tarayıcı...?
Bu konuyu açan 1.000.000'uncu kişiye ödül veriliyordu.Malesef siz 999.999'uncu kişisiniz.Lütfen daha sonra tekrar deneyin.Ödüllerimizi kaçırmayın.
benim tarayıcı en iyisi niye burda yok ki :D
IE 9 tam sürüm çıkana kadar Google Chrome...
İnternet Explorer 9 Final...şimdi sana 8 'i tavsiye ediyorumm...bütün tarayıcıları kullandım...hiç birinden memnun kalmadım...her anlamda diyorsann Microsoft tan şaşma....mesele sadece hızzz değill....eski fenerbahçeli tuncay da topla çok hızlı koşarrr ama sonuç hep hüsrann...)))
Hangisinin logosu hoşuna gidiyorsa onu kullan....XD
Ben netbook kullanıcısıyım.Netbookumun pek hızlı olduğu söylenemez.Bu yuzden rahat bir kullanım için ve int sorunsuzca gezinebilmek için hangi tarayıcı uygundur surekli denedim chrome yukledim safari kurdum firefox denedim internet explorer opera aklınıza gelebilecek ve şu anda buraya yazmadığım diğer tum tarayıcıları denedim diyebilirim.İçlerinden en guzei şu ana kadar chromedu.Ne kasma nede başka bir sorun hiç bişey yok.Ayrıca hızlıda.Sayfaları çok çabuk açıyor diğerlerine göre.Cep telefonunda ise opera mobile tercih ediyorum kullanımı kolay rahat ve hızlı diğer cep telefonu tarayıcılarına göre bence.Laptobumda ise safari kullanıyorum.Çünkü güçlü bileşenleri var ve aynı zamanda mace gucum yetmediği için pcde apple programları kullanmaya çalışıyorum.Bu sayede azcıkta olsa pcim mace benzemiş gibi hissediyorum.Safari pcde macteki gibi çalışmıyor ama.Pcyi kastırıyor ve sayfaları geç açıyor.Eğer mac hayranı olmasaydım ondada kesinlikle chrome kullanırdım.Birde masaustu bilgisayarım var.Onuda kardeşim kullanıyor.Ondada chrome kurulu.
Flash uygulamalarda chrome internette sorunsuz ve hızlı gezme anlamında en iyisi chrome başka tarayıcılara bakmayın derim ben ama cepte en iyisi opera...