pc de şu an 4 tarayıcı var yeri geldiğinde hepsinide kullanıyorum... IE8 - Chrome - Safari - Opera
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?
Firefox kullanıcısıyım. su chrome hastalarını anlamıyorum.chrome çok basit bir tarayıcı extra bir artısı yok o kadar farkedecek.kişiselleştirme sorunu var.opera güzel ama benim için önemli olan kişiselleştirme yani eklenti si yok.ie8 e güvenlik bakımından güvenemiyorum.zaten chrome basit bir tarayıcı oldugu için kullanılıyor.artı hızı cabası deneyen vazgeçmiyor
bence firefox.son güncelleme ile görülür biçimde açılışı hızlandı.ayrıca sıksık güncelleme yapan bir yazılım bence gayet güvenlidir.güncel tutulması güzel bence.ie içinse ms nin işi tarayıcı değillki.win7 dahil işletim sistemleri gayet başarılı vista ve me sürümü hariç.açık kaynak yazılımarda denedşm ama windowsa alışınca onlara alışmak zor geldi. sadece pardus kullandım bir süre.ama inşallah oda geliştirilecek ve çok güzel olacak. :)biraz konu dışına cıktım ama kusuruma bakmayın artı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,603 mesaj
bu dandik ankete(listede choreme yok) en güzel cevap : 'ben G3 kullanıyorum TSK da kullanıyor :-D'
Son Düzenleme: tolter ~ 23 Ocak 2010 00:07
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
89 mesaj
Firefox kullanıcısıyım. su chrome hastalarını anlamıyorum.chrome çok basit bir tarayıcı extra bir artısı yok o kadar farkedecek.kişiselleştirme sorunu var.opera güzel ama benim için önemli olan kişiselleştirme yani eklenti si yok.ie8 e güvenlik bakımından güvenemiyorum.Google Chrome hakkında kişiselleştirme sorunu var diyorsunuz yaa... Orayı anlayamadım orayı biraz açarmısınız... Şu anda Chrome kullanıyorum gayette kişiselleştirdim....
bence firefox.son güncelleme ile görülür biçimde açılışı hızlandı.ayrıca sıksık güncelleme yapan bir yazılım bence gayet güvenlidir.güncel tutulması güzel bence.ie içinse ms nin işi tarayıcı değillki.win7 dahil işletim sistemleri gayet başarılı vista ve me sürümü hariç.açık kaynak yazılımarda denedşm ama windowsa alışınca onlara alışmak zor geldi. sadece pardus kullandım bir süre.ama inşallah oda geliştirilecek ve çok güzel olacak. :)biraz konu dışına cıktım ama kusuruma bakmayın artıSon Düzenleme: murat2010 ~ 23 Ocak 2010 01:23
OP Yeni Üye
36 mesaj
Taze Üye
11 mesaj
Firefox ve Google Chrome kullanıyorum
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj
Internet Explorer 8 Her zaman her yerde iyi
Yeni Üye
23 mesaj
mozilla firefox hepsinden kullanışlı
eklentileri internette dolaşmayı çok pratikleştiriyo
hiç kullanmamış olanlar bir denesin derim hiç ie veya chrome da sürünmeyin
FIREFOX forever...
Yıllanmış Üye
184 mesaj
MOZİLLA EKLENTİ ZENGİNLİĞİ AÇISINDAN İE'YE GÖRE DAHA İYİ AMA HIZ KONUSUNDA ZAYIF BU ARADA ZAMANINDA MOZİLLA İE DEN DAHA HIZLIYDI AMA MİCROSOFT İE 8 İLE BÜYÜK DARBE YAPTI ARTIK İLERİDE NE OLUR BİLEMEM AMA MOZİLLA GERÇEKTEN YETERSİZ KALIYOR.