Anetimiz sonuçlanmıştır, birinci
Mozilla Firefox Birinci!!!
Anetimiz sonuçlanmıştır, birinci
Mozilla Firefox Birinci!!!
çoğunlukla google chrome. bazen de firefox.
chromo da koyman gerekmezmiydi oda tanınmış ve iyi bir tarayıcı ama bnm favorim tabiki yinede ie 8 dir...
Sie küstüm , sie küs git şu forumdan :@
mozila firefox kulanıyıyorum bikere expolorer 6 dan sonraki sürümler hep hatalı bozuk ekranda donup takılıp kalıyor expolorer 6 da zayıf güvenliği var expolorer artık yeni sürüm dahi çıkarsa oda bozuktur artık expolorer benim için bitmiştir bidahada kulanmam
Ben buradaki Maxthon hariç hepsini ve bir de chrome ve de netscapeyi kullanıyorum.
Ama tek seçenek olunca Opera dedim...
Firefox kullanıcısıyım. su chrome hastalarını anlamıyorum.chrome çok basit bir tarayıcı extra bir artısı yok o kadar farkedecek.kişiselleştirme sorunu var.opera güzel ama benim için önemli olan kişiselleştirme yani eklenti si yok.ie8 e güvenlik bakımından güvenemiyorum.
bence firefox.son güncelleme ile görülür biçimde açılışı hızlandı.ayrıca sıksık güncelleme yapan bir yazılım bence gayet güvenlidir.güncel tutulması güzel bence.ie içinse ms nin işi tarayıcı değillki.win7 dahil işletim sistemleri gayet başarılı vista ve me sürümü hariç.açık kaynak yazılımarda denedşm ama windowsa alışınca onlara alışmak zor geldi. sadece pardus kullandım bir süre.ama inşallah oda geliştirilecek ve çok güzel olacak. :)biraz konu dışına cıktım ama kusuruma bakmayın artık