Arkadaşlar hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?
Değerlendirme:
-07/08/2010 21.50 IE(%30) ve Firefox(%35) kapışıyorlar. 20 kişi oy kullandı. Bakalım netice ne olacak?
-07/08/2010 22.19 IE(%33) ve Firefox(%33), bereberlik sağlandı! Netice ne olacak acaba?
-08/08/2010 14.25 IE(%40) birinciliği yakaladı. Bakalım ne olacak?
Sonuç:
-10/08/2010 76 kişi oy kullandı. Daha fazla oy kullanılamayacağını anladım ve anketi kitliyorum.
Sonuca gelince InternetExplorer %36 ile birinci oldu!
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?
ya tabiiki ie ama sonucu görmek istiyorum... 200 kişi bekliyorum oy vermeye
Sırf Grafiği yüzünden İE[Açıkcası ben hız olarak ikisi arasında bi fark göremiyorum]>>>Kör müyüm ne :D
Firefox kullanıyorum ama chrome ile aynı sayılır. sadece daha fazla seçeneğe sahip eklentilerde. operada fena sayılmaz onuda arada kullanıyorum ama ie nin bu kadar yüksek çıkması forumda bile ne kadar ÇİFTÇİ nalbant olduğunu gösteriyor..</
İE8 (Mozilla Durmadan Çöküyor Yav :) Okadar Güncellenioda Fayda Etmiyor)
2 tane favori tarayıcım var 1. olarak Opera 2. olarak Mozilla Firefox
Tabiki İE 8.. Sabırsızlıkla da İE 9'u bekliyorum..
Neden İE 8 diycek olursanız web siteleri ile en uyumlu olan tarayıcı o ayrıca en güvenli tarayıcı diyebilirim. Hız konusunda çok başarılı olduğu söylenemez ama Microsft bunu fark etti İE 9'da hem hız hem yüksek performans hemde mükemmel bir güvenlik sunan tarayıcı yapmış bulunmakta, ilk beta birdahaki aya çıkıcak.
bende ie 9 bekliyorum ve ie 8'den çok iyi olacağını düşünüyorum ayrıca anketin sonucunuda çok merak ediyorum...
Firefox kullanıyorum ama chrome ile aynı sayılır. sadece daha fazla seçeneğe sahip eklentilerde. operada fena sayılmaz onuda arada kullanıyorum ama ie nin bu kadar yüksek çıkması forumda bile ne kadar ÇİFTÇİ nalbant olduğunu gösteriyor..
Böyle ie firefox konuların altında hep böle birileri çıkıyor ya kardeşim ne dir bu alıp veremediğiniz
ie mı kötü bişe yaptı yoksa firefox size para mı ödüyor neyse ney herkez istediğini kullanır
Ha şunu anlarım dersin ki ie berbat mozillaya geçin eyvallah da çiftçi nalbant fln ne(bu arada çiftçi derken edip çiftçiyi mi kasteddin)