şu an akıllı tv almayı düşünüyorum ama kararsızım. sizin de tavsiyelerine ihtiyacım var. hangi marka tv evime girer, şu marka giremez diyorsunuz?
Hangi televizyon markasını kullanıyorsunuz?
- 1
- 2
LG yada SAMSUNG önermem panellerde ve yazılımda sorun çıkartabiliyor... vertical banding, kumlanma, ölü piksel... PHILIPS ise yazılımda çuvallıyor... yerli markalara bak arçelik, SONY, GRUNDIG olabilir...
her şekilde servis daha iyi 32" tv vertical banding ile servise verilir 42" olarak alınır... diğer markalarda vertical banding arıza olarak bile görülmezken... + daha kullanışlı...
SHARP iyidir... Türkiye'de fazla tutmadı...
Bende Samsung var memnun değilim youtube dan uzun videolar açıyorum hemen takılmaya baslıyor hatta bigün eve misafir geldi bi konu hakkında konusurken aklıma videosu geldi telefondan açtım tv ye yansıttım videoyu açarken tv kapandı açıldı tekrar kapandı 10 dk uğraştım ve rezil oldum millete o zamandan beri nefret ediyorum tv den :)
yok ama SAMSUNG süslü modellerle kandırdı... o ise güçlü donanımla ürün sattı 1~2 Ticon kart sorunu yaşayınca karalama kampanyası yaptılar......
Bende Samsung var memnun değilim youtube dan uzun videolar açıyorum hemen takılmaya baslıyor hatta bigün eve misafir geldi bi konu hakkında konusurken aklıma videosu geldi telefondan açtım tv ye yansıttım videoyu açarken tv kapandı açıldı tekrar kapandı 10 dk uğraştım ve rezil oldum millete o zamandan beri nefret ediyorum tv den :)acaba sorun sadece o aldığın tv'de miydi? genel bir sorunmuş gibi düşünmek istemiyorum doğrusu
acaba sorun sadece o aldığın tv'de miydi? genel bir sorunmuş gibi düşünmek istemiyorum doğaçıkcası baska tv kullanmadım arkadasımda lg var gerçi onda yaptık kasma donma olmadı ama oda genel itibariyle memnun değilmiş ayrıca tv de yüklü başka oyun ve uygulama yok sadece youtube yükledim ve güncellemelerini sık sık kontrol ederim yani genel bir sorun diyemem
metal çerçeveli, geliştirme yuvalı, kameralı süslü modelleri var...
- 1
- 2