Merhaba Hangi tür oyunları beğenirsiniz..
Aksiyon Spor Stratejimi ?
Hadi tartışalım
Hangi tür oyunlar sizin tercihiniz?
- 1
- 2
ben FAR CRY ve Spor oyunları (fifa serileri)
far cry türü aksiyon herhalde...
saygılar...
Medal Of Honnor Call of Duty türü oyunlara bayılıyorum.Hatta bu oyunlara benzer oyun bilen varsa hemen önersin.
ufuksMedal Of Honnor Call of Duty türü oyunlara bayılıyorum.Hatta bu oyunlara benzer oyun bilen varsa hemen önersin.BattleField 2 'yi önerebilirim.
UltimaOnline tek gecerim pratik zeka gerektiren bir oyun. arabayarışlarına bayılırım (dogma büyüme araba icinde gecti,nfs serisi sonuna kadar.)gta SunAndears,fifa serisi call of duty.
Simülasyonlar da dahil yarış oyunları (NFS, GTR gibi)
FPS türü oyunlar (BF2, UT gibi)
Her türlü Adventure oyunu (Still Life, Monkey Island gibi)
Bunun dışındaki oyun türlerini pek oynamam. Ama oynayan olursa izlemekten de zevk duyarım.
benim hastası olduğum oyun call of duty2 daha çok aksiyon severim ve strateji örn;command conquer general (oyunun 3.versiyonu yakında çıkacakmış...)
elvis32age of empires III e eski olana göre fanı olan var mı aramızda?Age of Empires 2 'ye olmaya çalıştım. Bir ara bayağı odaklandım ama imkanlar gereği pek oynayamadım. Ama Age of Empires 3 çok daha güzel.
bende elder scrolls serisine ölüyorum
Straeji ve simulasyon özellikle...İsim verecek olursak NFS serisi(NFS carbon ea'da duyuruldu ama ne zaman cıkacak bi açıklama yok),Command conquer serisi(command conquer 3 duyuruldu videosu cok hoş),Mikrosoft combat flight simulator...
Ben daha cok ugrastırıcı oyunlar sewerim, oyun basit olmamalı şimdilerde bi dünya oyun cıkıo alıosun 24 saat içinde bastan sona ezberlemiş oluosun
Recep Baltaşİşte size oyun.Bunu oynamayn oyun oynadım demesin!herkesin oyun zevki farklı.The Elder Scrolls IV:
Kesinlikle katılıyorum, zevkler ve renkler tartışılmaz.. Ben genelde strateji oynarım ama Tam bir Counter-strike hastasıyım... Stronghold en sevdiğim strateji oyunlarından biridir... NFS de az oynamadım yani :)
valla öncelikle fps oyunları(Doom serisi, quake serisi, half life lar).sonra real time stratejiler.ama öyle cannon fodder tarzı "al şu kadar adamı bilmem kimi kurtar" tarzı görevli olanları değil de sıfırdan yerleşip ordu kurduğun türden safkan rts leri.Sonra da simülasyon tarzı stratejileri(Simcity)...bi de Colonization ve Heroes of might and magic tarzı turn-based strateji oyunlarını severim.araba yarışı olarak da şimdiye kadar 2 tane oyunu severek oynayabildim onlar da Test Drive 5 ve Rc Cars idi.
PC'de strateji ve spor oyunları başı çeker benim için.
Konsolda ise pek tür ayırt ettiğimi söyleyemem ;).
pc strateji ve online oyunları severimm:)
- 1
- 2