arkadaşlar kart girişli dijital bir tv kartı almaya karar verdim. hangisini önerirsiniz
hangi tv kartı
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.sky star 2 al derim.
Arkadaşlar elimde 1999 yılında alınmış bir Miro Pctv Pro kart var ve bu karttan çok memmundum. Ancak son zamanda yeni aldığım bilgisayarda bulunan xp yüzünden kartı öncelerin kullanamadım. sonra Pinacle nin kendi sayfasından bulduğum bir driver ve program sayesinden eskisinden çok daha iyi kullanmaya başladım ancak, bir gün nasıl yaptığımı bende anlamadım fareyle ekrandaki görüntüyü sürükleyerek küçültmeye çalışırken programı uçurdum. Şimdi çalıştıramıyorum. Programını yeniden kurmaya kalktığımda ingilizcesinden anladığım kadarıyla driver'ın başka program tarafından kullanıldığını yazıyor. Ancak programı da kartı da kaldırıyorum resetlediğimde açılış sırasında kartı görüyor ancak driver istiyor. Driver yüklemeye kalktığımda yemiyor Kod 10 diye bir hata mesajı veriyor. Yanılmıyorsam bu sürücü çakışmasıyla ilgili bir hataymış. Bu sorunuma çare bulacak arkadaşların makinasına hiçbir virüs yaklaşamasın